Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δ.Τ. Σωματείου Επισιτιστικών Επαγγελμάτων Δήμου Θερμαϊκού

                       
Το Σωματείο Επισιτιστικών Επαγγελμάτων Δήμου Θερμαϊκού μετά την πρόσκληση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης ,  συμμετείχε για πρώτη φορά στην 31η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA  2015.
     Ο σκοπός της συμμετοχής ήταν να γνωρίσουν οι επισκέπτες της έκθεσης,  τις ομορφιές του Δήμου Θερμαϊκού, καθώς την φιλοξενία , την υψηλή ποιότητα,  το άψογο σέρβις και τις τοπικές παραδοσιακές συνταγές που προσφέρουν οι επιχειρήσεις εστίασης του Δήμου Θερμαϊκού.
           Σημειώνεται ότι το περίπτερο επισκέφθηκαν παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,  ο Δήμαρχος Θερμαϊκού και πλήθος επιχειρηματιών-επισκεπτών  από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι συνεχάρησαν θερμά  τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πολύ επιτυχή πρωτοβουλία τους όσον αφορά την λειτουργία του εκθεσιακού χώρου, η οποία συνέβαλλε αποφασιστικά στην στήριξη των μελών του Σωματείου.

      Επί της ευκαιρίας θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης , όλα τα καταστήματα που έστω και την τελευταία στιγμή προσέφεραν τις υπηρεσίες τους και τους μεζέδες τους.
   Ευελπιστούμε δε, τέτοιες ενέργειες να συνεχιστούν από τους αρμόδιους  φορείς για την καλύτερη γνωριμία του Δήμου Θερμαϊκού  και τις επιχειρήσεις εστίασης.

                                                                                                                                Για το Δ.Σ.
        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

      ΣΑΦΛΕΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI