Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ο Δήμος Θερμαϊκού αποδίδει φόρο τιμής στους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης.

Ο Δήμος Θερμαϊκού αποδίδει φόρο τιμής στους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης.
   Ο Δήμος Θερμαϊκού, στα πλαίσια του εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης, διοργανώνει για πρώτη φορά εκδήλωση για να αποδοθεί έμπρακτα ένας ελάχιστος φόρος τιμής στους αγωνιστές, που βασανίστηκαν ή έπεσαν ηρωικά, προσφέροντες τα μέγιστα στον υπέρ πάντων αγώνα του λαού μας στα μαύρα χρόνια της κατοχής.
   Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10.45΄στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Μηχανιώνας, στο χώρο του Μνημείου Πεσόντων Ηρώων.

   Καλούνται οι τοπικοί φορείς και οι δημότες μας να παραβρεθούν στην εκδήλωση, επιβεβαιώνοντας την παρουσία τους και για το αν πρόκειται να καταθέσουν στεφάνι. Για την εκδήλωση ο Δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Σήμερα καλούμαστε να θυμηθούμε μια από τις πιο ηρωικές στιγμές τιμής και υπερηφάνειας της πατρίδας μας, την Εθνική Αντίσταση. Τιμούμε και θυμόμαστε τη γενιά που δε λύγισε απέναντι στη ναζιστική κατοχή και αγωνίστηκε για την ελευθερία του έθνους μας. Το βάρος αυτής της ιστορικής μνήμης δεν μας επιτρέπει να ξαναζήσουμε γεγονότα που στο χθες οδήγησαν στο χάος και σε ολοκαυτώματα. Δε λησμονούμε και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι της γενιάς αυτής στους αγώνες του σήμερα. Τιμή και δόξα στους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης».

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI