Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Αλέκα Παπαρήγα στον Alpha 9,89: Έλεος, αυτά είναι αστεία πράγματα. Δεν είναι δυνατό να χτύπησαν τον Υπουργό

Στην εκπομπή με τον Δήμο Βερύκιο και τον Δημήτρη Σταυρόπουλο:

Αλέκα Παπαρήγα-Γενική Γραμματέας ΚΚΕ
    
Απέρριψε η ΓΓ του ΚΚΕ, μέσω του Αlpha 9,89, τους ισχυρισμούς του υπουργού Εργασίας περί απειλών σε βάρος του και καταστροφών στο γραφείο του. «Έλεος, αυτά είναι αστεία πράγματα. Δεν είναι δυνατό να χτύπησαν τον Υπουργό, όπως είπε. Ξέρουμε ότι τέτοιες ενέργειες για το ΚΚΕ είναι ζημιά» είπε η Αλέκα Παπαρήγα και πρόσθεσε χαρακτηριστικά «δεν γίνεται κίνημα με στιγμιότυπα ‘’επαναστατικά’’ από τα πάνω». «Οι Έλληνες δεν στηρίζουμε μορφές πάλης που εμποδίζουν την λαϊκή πρωτοβουλία».
 
«Δεν λείψαμε ποτέ από τις κινητοποιήσεις και αλίμονο αν το κάναμε. Πολιτικά παιχνίδια δεν μπορούμε να παίξουμε, αποβλακώνουν το λαό» συνέχισε η κα Παπαρήγα και επεσήμανε ότι «όταν θέλουμε να αφυπνιστεί ο λαός στο σύνολο του και να υπάρχει πρωτοβουλία δεν μπορούμε να παίξουμε τέτοια παιχνίδια. Αλίμονο μας αν ως κόμμα διεισδύσουμε σε τέτοια παιχνίδια, θα την πατήσουμε άγρια». Η ΓΓ του ΚΚΕ εξήγησε επίσης, γιατί πήγε χθες στη ΓΑΔΑ: «Πήγα και είδα τους κρατούμενους, ήταν πρόεδροι ομοσπονδιών όχι κουκουλοφόροι… Βεβαίως και θα παραστώ στην εκδίκαση των κρατουμένων, άδικα κρατούνται» είπε χαρακτηριστικά.

Η κα Παπαρήγα απάντησε στο πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ με τίτλο «Η επιστροφή της Αλέκας» λέγοντας χαρακτηριστικά «Αυτό το ‘’επιστροφή της Αλέκας’’ είναι κόλπο γιατί θέλουν να διαψεύσουν αυτό που υπάρχει σήμερα». 
 

Ακούστε ΕΔΩ το ηχητικό

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI