Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Έφυγε η αγαπημένη γιαγιά του «Παρά Πέντε»

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗΗθοποιός αξιώσεων και επιδόσεων μεγάλων η υπέροχη Ειρήνη Κουμαριανού που γεννήθηκε το ’31 και βγήκε για πρώτη φορά στην σκηνή στα είκοσι χρόνια της, έχασε την μάχη με τον καρκίνο και ο χαμός της βύθισε σε πένθος τον χώρο.

Με μεγάλες θεατρικές νίκες στο ενεργητικό της και με πολλές σε κινηματογράφο και τηλεόραση, είδε τις μετοχές της να πιάνουν κόκκινο και πάλι μέσα από την σαρωτική τηλεοπτική επιτυχία «Παρά Πέντε». Ήταν η κυρία Σοφία, η θαυμάσια, γλυκιά γιαγιά του Σπύρου - δες Γιώργος Καπουτζίδης - που μαζί με την Θεοπούλα τον έβγαζαν συχνά-πυκνά από τα ρούχα του. Η Κουμαριανού ασθένησε  τον τελευταίο καιρό του «Παρά Πέντε» χωρίς ποτέ να δείξει κόπωση, ή πόνο και η αγάπη-φροντίδα της για τον δημιουργό της σειράς και τηλεοπτικό εγγονό της, παρέμενε μεγάλη ως το τέλος. Δέθηκαν πολύ οι δύο τους για αυτό και εκείνος με το που έμαθε ότι έφυγε σήμερα δεν μπορεί να το πιστέψει και είναι απαρηγόρητος. Όπως και όλοι όσοι γνωρίσαμε την υπέροχη αυτή Κυρία της Τέχνης και της Ζωής.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI