Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Τυφλά χτυπήματα /σκοτεινά σχέδια: Τι στόχευε η βόμβα στο Mall;


Με έκτακτα δελτία πληροφορηθήκαμε την τοποθέτηση βόμβας στο Mall σήμερα το πρωί. Παρακολουθούμε να εξελίσσεται ένας σκοτεινός σχεδιασμός αγνώστων μέχρι στιγμής κέντρων με τυφλά χτυπήματα σε δημόσιους χώρους, προφανώς με στόχο την δημιουργία εντυπώσεων και πανικού. Από τα αποτελέσματα προκύπτει ότι στα τελευταία χτυπήματα δεν επιδιώχτηκε η καταγραφή θυμάτων. Επιδιώκεται η καλλιέργεια σαφώς κλίματος ανασφάλειας. Οπωσδήποτε πρόκειται για μια επικίνδυνη κλιμάκωση…
Γιατί τώρα; Ποια συμφέροντα και επιδιώξεις εξυπηρετούν;
Βρισκόμαστε στο μέσον μιας απίστευτης επίθεσης στα κοινωνικά δικαιώματα και τις εργατικές κατακτήσεις του τελευταίου μισού του αιώνα. Η παγκόσμια κρίση της καπιταλιστικής συσσώρευσης επιδιώκει να βρει διέξοδο στη μείωση της κερδοφορίας του κεφαλαίου με μια απίστευτης ως πριν μερικά χρόνια επίθεσης στα λαϊκά εισοδήματα και τη δημόσια περιουσία. Ξεπουλιούνται όλα, εκατοντάδες χιλιάδες περνάνε στην ανεργία, ζούμε τη μεγαλύτερη μεταπολεμικά ένταση και έκταση φτωχοποίησης του μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας.
Η σημερινή τροικανή συγκυβέρνηση επιδιώκει με συνεχή επικοινωνιακά πυροτεχνήματα (λίστες Λαγκάρντ, βίλλες «Αμαλίας», «Κάλλας» κ.λ.π., απόπειρες κατασκευής τρομοκρατών που κατέρρευσαν / κοκορομαχίες στη βουλή περί ευθυνών και παραπομπών, ένταση της αστυνομικής καταστολής, αλλά και η παράλληλη αύξηση της ρατσιστικής βίας) να περιορίσει και να καθυστερήσει την επερχόμενη κοινωνική έκρηξη που μπορεί να ισοπεδώσει τους σχεδιασμούς της κοινωνικής ισοπέδωσης.
Η επικοινωνιακή καταιγίδα «του νόμου και της τάξης» πέφτει στο κενό. Οι «σπαρακτικές επικλήσεις» καταδίκης της βίας «από όπου και εάν προέρχεται» προκαλούν τη νοημοσύνη και αφήνουν αδιάφορους ως προς τα αποτελέσματα που επιδιώκουν τους πολίτες που αισθάνονται καθημερινά την πραγματική βία της ανεργίας, της μείωσης μισθών και συντάξεων, της φοροκαταιγίδας και των χαρατσιών, των αδιεξόδων της πολιτικής «σωτηρίας της χώρας».
Η τυφλή επίθεση με τα καλάσνικωφ στα γραφεία της Ν.Δ λίγες μέρες πριν και η απόπειρα της επικοινωνιακής αξιοποίησής της από τη κυβέρνηση δεν έφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Τα «γκαζάκια» στους δημοσιογράφους κράτησαν πολύ λίγο. Η βόμβα στο Mall ενδεχομένως να αξιοποιηθεί καλύτερα με τους δύο μικροτραυματισμούς και τον πανικό που προκλήθηκε στους εκατοντάδες επισκέπτες.
Ανεξάρτητα από την όποια εκτίμηση περί αποπροσανατολισμού (και ενδεχομένως όχι μόνο) που επιδιώκεται με τα αντίστοιχα περιστατικά, η κλιμάκωσή τους είναι σοβαρά ανησυχητική και παραπέμπει σε μεθοδευμένο σχεδιασμό σκοτεινών κέντρων και συμφερόντων που επιδιώκουν την καλλιέργεια κλίματος ανασφάλειας, την λήψη νέων σκληρότερων μέτρων καταστολής, την αποδοχή από τη κοινωνία της κοινοβουλευτικής δικτατορίας που γνωρίζουμε τα τελευταία χρόνια, την ποδηγέτηση και τον περιορισμό των αντιστάσεων και των δράσεων ανατροπής της σημερινής οικονομικής και κοινωνικής δικτατορίας.
Η καλύτερη απάντηση καταδίκης αυτών των σχεδιασμών είναι η οργανωμένη αντίδραση της κοινωνίας ενάντια στους σχεδιασμούς υποταγής και ισοπέδωσης. Η ανατροπή των μνημονιακών σχεδιασμών και της κυβέρνησης που τους υπηρετεί. Ο λαός στο προσκήνιο για να καταρρεύσουν οι σκευωρίες και το σκοτεινό παρασκήνιο των παρακρατικών μηχανισμών και τα συμφέροντα που επιδιώκεται να εξυπηρετηθούν ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα.http://www.denplirono.info

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI