Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ "πήρε κεφάλι" σε δημοσκόπηση.


Η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού καταγράφεται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, καθώς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εναλλάσσονται στην κορυφή.
Στη δημοσκόπηση της Pulse, που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Το Ποντίκι», την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των πολιτών έχει αυτή τη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας πίσω του με 1,5% τη ΝΔ, ενώ στην τρίτη θέση παραμένει η «Χρυσή Αυγή». Χαμηλές... πτήσεις για τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.
Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου:
ΝΔ 20%
ΣΥΡΙΖΑ 21,5%
ΠΑΣΟΚ 6,5%
ΑΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ 5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 12%
ΔΗΜΑΡ 4%
ΚΚΕ 5%
Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ εμφανίζεται ενισχυμένη κατά μία μονάδα (από 19% στη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας το Νοέμβριο), ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει δύο μονάδες (είχε 23,5%). Σταθερή στο 12% είναι η Χρυσή Αυγή. Σημαντικό είναι το ποσοστό που οι αναποφάσιστοι, καθώς φτάνει το 9%.
Στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος για Πρωθυπουργός οι μισοί Έλληνες (46%) πιστεύουν «κανένας». Ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει το 29% των προτιμήσεων (από 26% στην προηγούμενη δημοσκόπηση), ενώ ο Αλέξης Τσίπρας το 22% (από 23,5%).
Δημοφιλέστερος πολιτικός παραμένει ο Φώτης Κουβέλης με 43% και ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς με 37% και ο Αλέξης Τσίπρας με 34%. Τέταρτος είναι ο Πάνος Καμμένος με 26%, η Αλέκα Παπαρήγα έχει 24% προτελευταίος είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος με 22% και τελευταίος ο Νίκος Μιχαλολιάκος.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI