Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ

Την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας θα επισκεφθεί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας το διήμερο 22-23 Ιανουαρίου 2013. 

Η επίσκεψη του κ. Τζιτζικώστα εντάσσεται στο πλαίσιο της γνωριμίας του Περιφερειάρχη με τις τοπικές αρχές και την τοπική κοινωνία της Π.Ε. Πέλλας και πραγματοποιείται με στόχο την επίσπευση της υλοποίησης των αναπτυξιακών έργων της περιοχής.

Ο Περιφερειάρχης θα συναντηθεί με εκπροσώπους των τοπικών αρχών, αναπτυξιακών και παραγωγικών φορέων, ενώ θα συμμετέχει σε ενημερωτικές συναντήσεις. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Τζιτζικώστας θα παραχωρήσει κοινή συνέντευξη τύπου με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη.



Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της επίσκεψης του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στην Π.Ε. Πέλλας περιλαμβάνει:



Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013:

· Ενημερωτική συνάντηση με παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο Πέλλας (ώρα: 18.00)

· Επίσκεψη στην τοπική αγορά της Έδεσσας



Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013:

· Ενημερωτική συνάντηση με τους Περιφερειακούς Συμβούλους της Πέλλας ( ώρα: 9.00 π.μ., Διοικητήριο)

· Ενημερωτική συνάντηση με τη συμμετοχή εκπροσώπων των τοπικών αρχών, υπηρεσιών, αναπτυξιακών και παραγωγικών φορέων σχετικά με την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ και την επόμενη προγραμματική περίοδο 2014-2020 (ώρα: 10.00π.μ., αίθουσα συσκέψεων Διοικητηρίου, 5ος όροφος)

· Συνέντευξη τύπου (ώρα: 14.00, αίθουσα δημοτικού κέντρου «Καταρράκτες»)



Λόγω της απουσίας του Μητροπολίτη κ.κ. Ιωήλ στο εξωτερικό, η συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τον Μητροπολίτη θα πραγματοποιηθεί κατά την επόμενη επίσκεψή του στην Π.Ε. Πέλλας.


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI