Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Θριαμβολογίες Τεχεράνης για τη «διαστημική μαϊμού»

Τις θριαμβολογίες της Τεχεράνης προκάλεσε η επιτυχής αποστολή μιας ζωντανής μαϊμούς στο διάστημα η οποία αργότερα ανακτήθηκε ζωντανή.

«Αυτό είναι το πρώτο βήμα προς την αξιοποίηση του διαστήματος από τον άνθρωπο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Άμυνας του Ιράν Αχμάντ Βαχιντί. Σύμφωνα με τις ιρακινές αρχές, το θηλαστικό επέστρεψε στη Γη σώο και αβλαβές.

Πάντως,
 το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με την πρόσφατη εκτόξευση από το Ιράν. Η Ουάσινγκτον δήλωσε ότι το Ιράν, σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας, δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί βαλλιστική τεχνολογία.

Το διαστημικό πρόγραμμα του Ιράν έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στις δυτικές χώρες, οι οποίες φοβούνται ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη βαλλιστικών πυραύλων ικανών να μεταφέρουν πυρηνικές κεφαλές. Η Τεχεράνη έχει επανειλημμένα αρνηθεί ότι το πυρηνικό της πρόγραμμα υποκρύπτει στρατιωτικές φιλοδοξίες.www.skai.gr

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI