Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Η πίτα στην ασπρόμαυρη Μηχανιώνα.



Μέσα σε μία άκρως ασπρόμαυρη ατμόσφαιρα, ο Σ.Φ ΠΑΟΚ Μηχανιώνας έκοψε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (17/1) την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στα γραφεία του συνδέσμου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πάνω από 70 φίλαθλοι του Δικεφάλου, παλιά και νέα μέλη, φίλοι του συνδέσμου κάθε ηλικίας και φύλου. Το φλουρί έπεσε στον Χρυσοβαλάντη Μάντζα, που κέρδισε ένα εισιτήριο διαρκείας για τα υπόλοιπα εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μέχρι το τέλος της σεζόν στην Θύρα 7.
Οι ευχές για επιτυχίες του Δικεφάλου σε όλα τα αθλήματα κυριάρχησαν, προεξάρχοντος του ποδοσφαίρου.
ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ "ΤΡΕΛΑ"
Μπορεί οι εποχές να είναι δύσκολες, με την οικονομική κρίση να έχει "γονατίσει" πολύ κόσμο, ο επίτιμος πρόεδρος όμως του συνδέσμου Γιάννης Δασκαλάκης τόνισε ότι "εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα στον ΠΑΟΚ με "τρέλα" και με πάθος για τις νίκες".
ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ
Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, εκτός από τα μέλη του συνδέσμου, παραβρέθηκαν και επώνυμοι καλεσμένοι. Μεταξύ άλλων, ήταν η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της περιοχής Μαίρη Λιόλιου και ο πρόεδρος του Σ.Φ ΠΑΟΚ Επανομής Γιάννης Σμυρλής. Ολοι ευχήθηκαν τα καλύτερα.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI