Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ρεπορτάζ του αγώνα της ΕΠΣΓρεβενών Καρπερό-Δήμητρα σκόρ 1-2.

Του Σάκη Γκαραλιάκου

ΚΑΡΠΕΡΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ  1-2

Μετά από ένα πολύ καλό και αγωνιώδες παιχνίδι, η Δήμητρα παίζοντας ψύχραιμα πήρε μάλλον δίκαια το τρίποντο. 
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν γρήγορα να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων (στο 8΄ και 26΄ ο Κουτσαλιάρης με σουτ), στο 16΄ ο Παπατσάνης είχε κεφαλιά από ενάμισι μέτρο στο κάθετο δοκάρι. 
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανοίχτηκαν, είχαν ευκαιρίες, αλλά και η Δήμητρα έχασε αρκετά σημαντικά τετ-α-τετ. Στο 64΄ ο Κούτουλας μείωσε με σουτ από το ύψος της περιοχής, στο 76΄ σουτ του Ευριπίδη Δούμα απέκρουσε ο Μπαράκας και το δοκάρι. 
Διαιτητής: Καραλιόλιος (Στεργιόπουλος, Φαλτάκας).


ΚΑΡΠΕΡΟ: Κυρατλίδης, Παπάς, Παπαγεωργίου (46΄ Καλιακάτσος), Κατσικάς (89΄ Γκούντουλας), Παπαγεωργόπουλος, Κούτουλας, Λάμαρης, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (85΄ Αλίου), ΕΥΡ. ΔΟΥΜΑΣ, Παπατσάνης, Λαμπρόπουλος.


ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπαράκας, Χ. Λάλλος, Τσιρώνης, Ρότσι (90΄ Καραδήμος), Γκαραλιάκος, Παπαδόπουλος, Τζημουρόπουλος (75΄ Ορφανίδης), Αναστασίου, ΚΟΥΤΣΑΛΙΑΡΗΣ, Μπιζιώτας, Στεφόπουλος (78΄ Γ. Λάλλος).

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI