Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Πριν λίγο: Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες μετανάστες στην ΠΑΘΕ.

Στον κόμβο Μικροθηβών - Οι τραυματίες μεταφέρονται με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Τρίτης στην ΠΑΘΕ, στο ύψος του κόμβου Μικροθηβών, όπου όχημα το οποίο μετέφερε μετανάστες ανετράπη για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στο ΕΚΑΒ Μαγνησίας αλλά και στην Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων, με ασθενοφόρα να φτάνουν άμεσα στο σημείο και να μεταφέρουν τους τραυματίες μετανάστες στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Μέχρι στιγμής, αν και κάποιοι εκ των μεταναστών φέρουν σοβαρά τραύματα, δεν υπάρχει πληροφορία για νεκρό.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του e-Volos.gr, στο όχημα (φορτηγάκι) υπήρχαν στοιβαγμένοι 22 μετανάστες, οι οποίοι, μαζί με τον 38χρονο Βούλγαρο οδηγό, μετά από προληπτικό έλεγχο στο Νοσοκομείο του Βόλου θα οδηγηθούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Ενδεικτικό δε, ότι οι 3 από αυτούς προσπάθησαν να διαφύγουν και συνελήφθησαν λίγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο του συμβάντος, ενώ οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. χτενίζουν την περιοχή για το ενδεχόμενο διαφυγής και επιπλέον μεταναστών.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI