Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

329.763 € στο Δήμο Θερμαϊκού για τον Πολεοδομικό Σχεδιασμό.

Οι δύο (2) από τις 61 προτάσεις, που εγκρίθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου, ανήκουν στο Δήμο Θερμαϊκού και αφορούν στον Άξονα Προτεραιότητας «Ολοκλήρωση εκκρεμών μελετών πολεοδομικού σχεδιασμού».
Από τα 329.763 €, τα 79.763,26 € θα διατεθούν για το υποέργο: «Κτηματογράφηση – Πολεοδόμηση και Πράξη Εφαρμογής» περιοχών 1) Α΄ κατοικίας μεταξύ των Δημοτικών Διαμερισμάτων Ν. Μηχανιώνας και Κερασιάς 2) Οριοθετημένου τμήματος Κερασιάς με απόφαση Νομάρχη 3) Οριοθετημένου τμήματος με απόφαση Νομάρχη και επέκταση Α΄ κατοικίας Δ.Δ. Αγγελοχωρίου 4) Βιοτεχνικής ζώνης, όπως θα καθορισθεί με την έγκριση της μελέτης «Αναθεώρηση Γ.Π.Σ. Μηχανιώνας», ενώ τα 250.000 € στο υποέργο: ««Κτηματογράφηση – Πολεοδόμηση και Πράξη Εφαρμογής στις περιοχές α) του εγκεκριμένου σχεδίου της Άνω Περαίας, β) της επέκτασης Περαίας, γ) του εγκεκριμένου σχεδίου των Άνω Νέων Επιβατών, δ) της επέκτασης των Άνω Νέων Επιβατών και ε) της επέκτασης ου οικισμού Αγίας Τριάδας».
Να σημειώσουμε ότι οι μελέτες εγκρίθηκαν αρχικά με βασικά κριτήρια την πληρότητα, τη διαχειριστική ικανότητα του Δήμου, τη δυνατότητα ολοκλήρωσης των προτεινόμενων μελετών εντός της προθεσμίας, που τίθεται από την πρόταση, και έπειτα με βάση την επιλεξιμότητα και την ωριμότητα, σε σχέση με τη συγκριτική αξιολόγηση των προτάσεων.
Σύμφωνα με την απόφαση, ο προϋπολογισμός αγγίζει τα 4.023.143,56 €.



{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI