Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΣΧΟΛΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΕΡΑΙΑΣ.

Άλλη μια καινοτομία όπως συνηθίζει άλλωστε τα τελευταία χρόνια παρουσίασε ο Αχιλλέας Περαίας σε συνεργασία με τον προπονητή της μεικτής Νέων ΕΠΣΜ και της ανδρικής ομάδας Χρύσανθο Κασλή, και τον εκ των κορυφαίων γκολκίπερ του χώρου σταθερά εδώ και πολλά χρόνια Γιάννη Καρυοφύλλη.

«Η σχολή τερματοφυλάκων ήταν σίγουρα κάτι που έλειπε στην ανατολική Θεσσαλονίκη και ο σύλλογος της Περαίας πρωτοπορώντας και πάλι, δείχνει το δρόμο και για άλλους να ακολουθήσουν» τονίζει με ιδιαίτερη έμφαση ο υπεύθυνος της ακαδημίας κ. Χάρης Καραμπίνης.

Το τμήμα αφορά  τρία ηλικιακά γκρουπ, και πιο συγκεκριμένα για αθλητές  γεννημένους τα ακόλουθα έτη που θα επιμορφώνονται κάθε Δευτέρα ως εξής:
2003-2004-2005-2006, στις 17.30
2001-2002 στις 19.00
1998-1999 στις 20.00

Οι προπονήσεις διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Αχιλλέα Περαίας στην οδό Ξενίου Διός, παραλία Περαίας, υπό την προσωπική επίβλεψη και φροντίδα των δύο προπονητών που είναι οι πλέον καταλληλότεροι να μεταδώσουν τα μυστικά της θέσης στους μελλοντικούς τερματοφύλακες.


Επίσης οι προπονητές είναι διατεθειμένοι παρά τον μεγάλο φόρτο εργασίας τους, να κατευθύνουν συμβουλευτικά όλα τα παιδιά που επιθυμούν να αντλήσουν χρήσιμα στοιχεία από την τεράστια εμπειρία και γνώση τους.


Πρόσφατα παραδείγματα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στην Περαία αποτελούν και οι δύο νεαροί και πολλά υποσχόμενοι γκολκίπερ της μεικτής ΕΠΣΜ Καράμπελας και Απαλλάκης που πρωταγωνιστούν από νεαρή ηλικία.
Τερματοφύλακες ανεξαρτήτως ομάδας και περιοχής που δραστηριοποιούνται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, μπορούν τώρα να προπονούνται στην σχολή Τερματοφυλάκων  του Αχιλλέα Περαίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944-124078.


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI