Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Συμπολίτες και Συμπολίτισσες, φίλες και φίλοι

Με την πεποίθηση ότι τι εμείς οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης πρέπει να απέχουμε από κομματικά γρανάζια και μηχανισμούς και πως η τοπική αυτοδιοίκηση την οποία υπηρετούμε είναι και θα πρέπει να παραμένει υπόθεση τοπική, μακριά από κομματικές σκοπιμότητες και τις προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός από εμάς, ξεκινάμε μια προσπάθεια για την δημιουργία συνδυασμού που θα συμμετάσχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Άνθρωποι νέοι, πολίτες ανεξάρτητοι, μακριά από κομματικές ταυτότητες, με αγάπη για την πόλη και τον συνάνθρωπο. Η ανάληψη της εξουσίας δεν είναι για εμάς αυτοσκοπός. Στόχος μας είναι η παρέμβαση ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ στα δημοτικά πράγματα.


Ζητώ λοιπόν τη συνεργασία με όλους τους φορείς της Θεσσαλονίκης και την επικοινωνία με τους Θεσσαλονικείς, ώστε μαζί να αντιμετωπίσουμε τα χρονίζοντα μεγάλα προβλήματα αυτής εδώ της πόλης. Καλώ τις νέες, τους νέους, τη ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, καλώ τον κάθε άνθρωπο, τον κάθε ανεξάρτητο πολίτη, να έρθει μαζί μας. Το άλμα που θα επιχειρήσουμε είναι τεράστιο.
Με άξονες όμως την πολιτική ανεξαρτησία και την ανθρωπιά και πάντα έχοντας ως βάση τη νέα γενιά είμαστε πεπεισμένοι πως μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε το διαφορετικό, αυτό που τελικά θα φέρει την ανατροπή.


Ανακοινώνω συνειδητά, ευθέως και δημοσίως, την υποψηφιότητά μου για το Δήμο Θεσσαλονίκης εκφράζοντας μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ πολιτική προσέγγιση για την αυτοδιοίκηση δίχως να αναζητώ οποιαδήποτε κομματική στήριξη. Απευθύνομαι μονάχα στην ατομική κρίση και στήριξη του απλού πολίτη. Ανακοινώνω στους κατοίκους της Θεσαλονίκης την απόφασή μου για ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΑΥΤΟΝΟΜΗ κάθοδο σαν υποψηφίας δημάρχου Θεσσαλονίκης στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Πεποίθησή μου είναι ότι στην Αυτοδιοίκηση είναι προτιμότερη η υπερκομματική συνεργασία ανθρώπων της αυτοδιοίκησης παρά η εμπλοκή των πολιτικών κομμάτων. Επιθυμία μου είναι να ενεργήσω ελεύθερα και να συνεργαστώ με όσους συμμερίζονται αυτές τις απόψεις μου, πέρα από στενά κομματικά όρια.


Θεωρώ λοιπόν πως όλα αυτά μπορούν να υπηρετηθούν μόνο μέσα από ένα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ευρύτερης αποδοχής, στήριξης και σύνθεσης.
Καλώ όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να συμμετάσχουν, ανεξάρτητα από πολιτικές και κομματικές επολογές. Καλώ τους Νέους αυτής της πόλης να διαθέσουν τις γνώσεις τους, την εμπειρία τους, τις νέες ιδέες τους και όλοι ΜΑΖΙ να επιτύχουμε τους στόχους μας, να καταφέρουμε να διαμορφώσουμε τις εξελίξεις και να κάνουμε το όραμά μας πράξη, για ένα καλύτερο αύριο, για μια πιο ΟΜΟΡΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Στέλιο Παπαθεμελή με την παρατάταξη του οποίου είμαι Συμβουλος στο Β΄Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Θεσσααλονίκης. 

Εν ευθέτω χρόνο θα ανακοινωθούν οι βασικές αρχές του συνδυασμού μας καθώς και τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώσουν και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI