Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Εκδήλωση στην Ν. Μηχανιώνα για τον ποιητή Γ.Βαφόπουλο.

Εκδήλωση, για την επέτειο συμπλήρωσης 110 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου ποιητή της Μακεδονίας, Γιώργου Βαφόπουλου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 20:00, στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη, στη Ν. Μηχανιώνα (Κ. Βάρναλη 2).
Στην εκδήλωση θα προβληθεί ένα ιστορικής σημασίας βίντεο, όπου κορυφαίοι των Ελληνικών γραμμάτων, όπως ο Οδυσσέας Ελύτης, ο Γιώργος Σεφέρης, ο Γιάννης Ρίτσος και άλλοι μιλάνε για τον Γιώργο Βαφόπουλο και τη σπουδαιότητα του έργου του.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι η πρόεδρος του Βαφοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, φιλόλογος Θεοδώρα Λειψιστινού και ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Σπύρος Κουζινόπουλος.
Θα υπάρχει επίσης απαγγελία από την ποιήτρια Αναστασία Χατζή. 
Την εκδήλωση συντονίζει η δημοσιογράφος Αφροδίτη Χρυσοχόου, μέλος της εφορευτικής επιτροπής του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Θεσσαλονίκης.
Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Θεσσαλονίκης, το ΔΗΠΠΑΚΥΘ του Δήμου Θερμαϊκού και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού Δήμου Θερμαϊκού

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI