Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΡΑΤΙΔΗΣ: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ.

Σε ηγετική φυσιογνωμία έχει εξελιχτεί τα τελευταία χρόνια στον Αχιλλέα Περαίας ο 24χρονος αμυντικός μέσος Χρήστος Κερατίδης.
Ειδικότερα φέτος που χρίσθηκε και αρχηγός επιδεικνύει όλα τα στοιχεία που καθιερώνουν έναν ποδοσφαιριστή στη συνείδηση συμπαικτών αλλά και την αποδοχή των αντιπάλων.
Ο δυναμισμός, η σοβαρότητα και η επαγγελματική νοοτροπία και συμπεριφορά του, δείχνει στους συναθλητές του το σωστό παράδειγμα για την εικόνα που πρέπει να παρουσιάζει ένας ποδοσφαιριστής.
Ο Κερατίδης δέχτηκε με χαρά να μιλήσει στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.achilleasperaiasfc.gr για την πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα και ειδικότερα για το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας:

«Παρά τις καλές μας εμφανίσεις  στα προηγούμενα παιχνίδια, η βαθμολογική συγκομιδή δεν ήταν καλή και είμαστε ενήμεροι για αυτό. Γνωρίζουμε τα λάθη και τις αδυναμίες μας και πρέπει να βελτιωθούμε σαν ομάδα, ιδιαίτερα αμυντικά όπου δεχόμαστε εύκολα γκολ από επιπολαιότητα και έλλειψη συγκέντρωσης.
Κατά συνέπεια η νίκη στο παιχνίδι με τη Μηχανιώνα την οποία σεβόμαστε είναι μονόδρομος και η οποία αν επιτευχτεί θα βοηθήσει στην ανάκαμψη και την άνοδο της ψυχολογίας μας. Έχουμε ομοψυχία, διάθεση και όρεξη και θα παίξουμε για τη νίκη.


Εξάλλου στο παιχνίδι κυπέλλου πριν ένα μήνα στη Μηχανιώνα, αν και με 10 παίκτες παίξαμε στα ίσα το παιχνίδι δείχνοντας ότι μπορούμε. Οι συμπαίκτες μου γνωρίζουν τη σημασία του αγώνα και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη, που θα δώσει μεγάλη χαρά στους φιλάθλους μας τους οποίους περιμένω να έρθουν για να μας ενισχύσουν όσο μπορούν»!

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI