Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ομόνοια: Μπράβος σκότωσε 28χρονο άνδρα για λίγα χρήματα

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν ένας 39χρονος μπράβος και ένας 43χρονος ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Ομόνοια, κατηγορούμενοι για το θάνατο ενός 28χρονου άνδρα, ο οποίος πήγε στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου προκειμένου να ζητήσει τα δεδουλευμένα μίας φίλης του. 

Το έγκλημα έγινε προχθές το απόγευμα στην οδό Γερανίου.

Όπως έγινε γνωστό απο την Αστυνομία, ο άτυχος 28χρονος, ο οποίος έμενε μόνιμα στον Πύργο Ηλείας, είχε έλθει στην Αθήνα για να φέρει σε νοσοκομείο συγγενικό του πρόσωπο, που έχει πρόβλημα υγείας.

Προχτές συναντήθηκε μ' έναν φίλο του και την κοπέλα για να πιουν έναν καφέ. Ενώ κουβέντιαζαν για τα προβλήματα τους, η κοπέλα τους είπε ότι ο ιδιοκτήτης εστιατορίου στην οδό Γερανίου, όπου εργαζόταν μεχρι πρότινος, της χρωστούσε ένα ποσό από τα δεδουλευμένα της και προθυμοποιήθηκαν να την συνοδεύσουν για να τα ζητήσει.

Όταν όμως πήγαν στο εστιατόριο και η κοπέλα ζήτησε τα χρήματα από τον 43χρονο ιδιοκτήτη, αυτός ειδοποίησε τον 39χρονο μπράβο για να «καθαρίσει».

Ο 39χρονος, μόλις έφτασε στο εστιατόριο διαπληκτίστηκε με τον 28χρονο, τον οποίον χτύπησε άγρια στο κεφάλι με γροθιές, φορώντας όμως γάντια με μέταλλο εσωτερικά, με αποτέλεσμα να τον ρίξει αναίσθητο στο έδαφος, όπου συνέχισε να τον χτυπάει με κλωτσιές.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που ειδοποιήθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι συνέλαβαν επιτόπου τον 39χρονο, ενώ ο 43χρονος καταστηματάρχης, που κατηγορείται για ηθική αυτουργία, συνελήφθη αργότερα από αστυνομικούς Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Ο 28χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου κατέληξε από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.http://www.skai.gr

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI