Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Αν κάνετε δίαιτα προτιμείστε ρόφημα σοκολάτας αντί για κανονική σοκολάτα.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που προσπαθώντας να χάσουν βάρους αναζητούν μια γλυκιά νότα σοκολάτας στη δίαιτά τους. 
Ιδιαιτέρως οι γυναίκες πριν την περίοδο, τη σοκολάτα τους τη θέλουν. Τι να τους κάνει όμως ένα κομματάκι σοκολάτας που θα τους πει να φάνε ο διαιτολόγος τους;

Όνειρο είναι που τελειώνει πολύ γρήγορα. Για να μεγαλώσει λοιπόν το όνειρο χωρίς να χαλάσετε τη δίαιτά σας, προτιμείστε ρόφημα σοκολάτας ή κακάο αντί για μια μικρή πλάκα σοκολάτας.

Η διαφορά τους είναι ότι το να φάμε μια μικρή πλάκα σοκολάτας ναι μεν μας δημιουργεί μια ευχάριστη αίσθηση αλλά για πολύ λίγο.
Αντίθετα ένα ρόφημα, με μια κοφτή κουταλιά κακάο, λίγη ζάχαρη και λίγο γάλα, δεν διαφέρει θερμιδικά από 20 – 30 γρ. κανονικής σοκολάτας, αλλά μας δημιουργεί την αίσθηση του γλυκού για περισσότερη ώρα.
Μας καλύπτει δηλαδή το συναισθηματικό κενό της σοκολάτας και του γλυκού πιο παρατεταμένα, χωρίς να ξεφεύγουμε θερμιδικά.Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI