Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ξεκινάει το οδικό δρομολόγιο Θεσσαλονίκης–Κωνσταντινούπολης.

Από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου ξεκινούν τα καθημερινά δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Κωνσταντινούπολη και Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη που καθιερώνουν ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός «Ζορπίδη»και ο τουρκικός Ταξιδιωτικός Οργανισμός «ULUSOY».Τα δρομολόγια θα ξεκινούν από τη Θεσσαλονίκη και την Κωνσταντινούπολη στις 9 κάθε βράδυ και θα βρίσκονται στον προορισμό τους στις 7 το επόμενο πρωί, με ενδιάμεσες στάσεις στις πόλεις που βρίσκονται πάνω στον άξονα που συνδέει την αφετηρία και τον τερματισμό.
Τα δρομολόγια θα γίνονται με υπερσύγχρονα λεωφορεία, τα οποία διαθέτουν συνοδό, ατομική τηλεόραση για κάθε επιβάτη, σύνδεση WiFi καιπλούσιο service.
Ενόψει του πρώτου δρομολογίου ο κ. Μιχάλης Ζορπίδης δήλωσε: «Η εμπειρία και η αξιοπιστία των δύο ταξιδιωτικών οργανισμών «Ζορπίδης» και «ULUSOY» εγγυώνται την ποιοτική αναβάθμιση του οδικού δρομολογίου ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη και την Κωνσταντινούπολη. Σταθερό μέλημά μας είναι η καλύτερη και συνεπέστερη εξυπηρέτηση των επιβατών, όπως συμβαίνει δεκαετίες τώρα».http://www.turkishgreeknews.org

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI