Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Τον Μάιο 2013 , ευοδώθηκε η κυοφορούσα προ ετών επιθυμία και προσδοκία πολλών από εμάς, για την ίδρυση Συλλόγου, με την επωνυμία ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ. μέλη των οποίων θα είναι Στρατιωτικοί των Ε.Δ ,Αστυνομικοί - Πυροσβέστες - Λιμενικοί – (εν ενεργεία και απόστρατοι ) αλλά και φίλοι , με έδρα τον Δήμο Θερμαϊκού που αναφορά η αγάπη για τον τόπο διαμονής μας που είναι ο Δήμος Θερμαϊκού και ευρύτερα η πατρίδα μας

Η ανάγκη δημιουργίας του παραπάνω συλλόγου, γεννήθηκε από την κοινή όλων μας διαπίστωση ότι ενώ είμαστε αρκετοί, εντούτοις δεν υπάρχει μεταξύ μας, αφενός μεν η γνωριμία, αφετέρου το κοινό δέσιμο, η αλληλοϋποστήριξη και αλληλοβοήθεια που θα έπρεπε να υπάρχει, στους δύσκολους καιρούς που περνάμε , έτσι ώστε σε πάρα πολλούς τομείς και πέρα από την Υπηρεσιακή μας δράση να αλληλοϋποστηριζόμαστε και ταυτοχρόνως να στηρίζουμε τους συνδημότες μας .

Το Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο, αναλάβαμε την υποχρέωση να περαιώσουμε μια σειρά από θέματα που αφορούν: 

1.- Τη γνωστοποίηση της ίδρυσης του συλλόγου. 



2.- Την κύρωση του καταστατικού του υπό ίδρυση συλλόγου από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. 



3.- Την επαφή και εγγραφή όσο το δυνατόν περισσοτέρων μελών στον υπό ίδρυση σύλλογο και 



4.- Τη διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, μετά την επικύρωση του καταστατικού του. 



Σκοπός του Συλλόγου μας είναι: 



1.- Η ενίσχυση της ευημερίας και της προόδου των μελών μας, αλλά και των μελών της οικογένειας, των εν ενεργεία, εν αποστρατεία και εν συντάξει συνδημοτών στρατιωτικών και σωμάτων ασφάλειας αλλά και φιλών και η θεραπεία κατά το δυνατό, των παρουσιαζομένων κάθε φορά αναγκών και προβλημάτων αυτών. 



2.- Η καλλιέργεια πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ των μελών, η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ τους, αλλά και αυτών με την ιδιαίτερη πατρίδα. 



3.- Η ανάπτυξη στενής συνεργασίας με άλλους συλλόγους, ενώσεις, θεσμικούς φορείς και κάθε άλλη Αρχή ή Υπηρεσία, για την επίλυση προβλημάτων σ' όλους τους τομείς, καταλήγουν πολιτιστικής, κοινωνικής και υπηρεσιακής φύσης. 



4.- Η συμβολή στην πολιτιστική ανάπτυξη και η ψυχαγωγία μας, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της δράσης μας, με εκδηλώσεις στον δήμο μας αλλά και με άλλους συλλόγους της Ελλάδας , καταδεικνύοντας έτσι το ζωηρό ενδιαφέρον μας για θεματοφύλακες της παράδοσης, που χρόνια ολόκληρα διατηρούν τα ήθη και έθιμα, αφετέρου δε, σε διάφορες άλλες πόλεις που διαμένουν και υπηρετούν συνάδελφοι και μέλη πολιτιστικών συλλόγων , γιατί οι πολιτιστικοί και λαογραφικοί σύλλογοι είναι αυτοί που υλοποιούν μέσα από τις δράσεις τους εκδηλώσεις, με σκοπό τη διατήρηση και διάδοση της μακρόχρονης πολιτιστικής κληρονομιάς των Ελλήνων. Ο σχεδιασμός και η πραγματοποίηση των ποικιλόμορφων αυτών εκδηλώσεων έχει επίσης και ως αποτέλεσμα, πέραν της διάδοσης του τοπικού πολιτισμού, και τη σύσφιξη των κοινωνικών δεσμών, ανάμεσα στους ανθρώπους που συμμετέχουν, είτε στην παραγωγή του πολιτιστικού προϊόντος, είτε με τη συμμετοχή τους ως θεατές, στα εκάστοτε δρώμενα. 


5.- Η διαρκής ευόδωση πνεύματος αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας με τη δημιουργία τράπεζας αίματος των μελών μας. 


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ 


ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 28/11/2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΠΕΡΑΙΑΣ (ΟΔΟΣ ΡΩΜΑΝΟΥ )


Πληροφορίες σχετικά με το νεοσύστατο Σύνδεσμο στο τηλέφωνα 6983502502



ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI