Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΑΦΙΕΡΩΜΑ- ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΕΡΑΙΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΟΚ.

Σημαντική διάκριση πρόσθεσαν στην ιστορία του Αχιλλέα Περαίας τα δυο μεγαλύτερα ηλικιακά τμήματα των ακαδημιών, δηλαδή οι ομάδες Νέων και Παίδων που το περασμένο Σάββατο 16-11-13 κατάφεραν να νικήσουν τις δυο πολύ μεγάλες ομάδες της πόλης.

Τα δυο τμήματα κάτω από την άψογη καθοδήγηση του Χρύσανθου Κασλή, έκαναν -όπως μας έχουν συνηθίσει άλλωστε- αισθητή την παρουσία τους, απέναντι στα μεγαλύτερα και ιστορικότητα ονόματα τα τμήματα των οποίων συναγωνίζονται επάξια, στους ομίλους ειδικής βαθμολογίας της ΕΠΣΜ.

Αρχικά η ομάδα Νέων που δεν έχει φτάσει για την ώρα περσινά ψηλά στάνταρτ, νίκησε τον Άρη που μάλιστα προηγήθηκε, με σκορ 2-1. Ο Αχιλλέας που είχε και δυο δοκάρια με Αλεξανδρή και Γεωργιάδη, κατάφερε στο τέλος να επικρατήσει παίζοντας  και χωρίς τους τρεις βασικούς στην μεικτή ΕΠΣΜ Απαλλάκη, Τσακιρίδη και Μπίκα τους οποίους ο κόουτς ξεκούρασε για τον επερχόμενο απογευματινό αγώνα της ανδρικής στο Πλαγιάρι. Ο Μπίκας που χρησιμοποιήθηκε στην επανάληψη σκόραρε το νικητήριο γκολ ενώ νωρίτερα είχε ισοφαρίσει ο Σινάνι.


Αμέσως μετά τη σκυτάλη παρέλαβε το Παιδικό που κόντρα στον πολύ ποιοτικό ΠΑΟΚ, έδειξε και ψυχικά χαρίσματα αφού βρέθηκε να χάνει με 0-1 από πολύ νωρίς. Ωστόσο χάρη σε δύο υπέροχα γκολ που πέτυχαν οι Λοτζετίδης και Τσολακίδης, ανέτρεψε το σκορ φτάνοντας δίκαια στη νίκη, αγωνιζόμενο μάλιστα με παίκτη λιγότερο για 20 λεπτά!


Ο Αχιλλέας Περαίας εξακολουθεί να παραμένει σταθερά σε ψηλά επίπεδα και η συγκεκριμένη μέρα ήταν άλλη μια απόδειξη του παραπάνω ισχυρισμού. Αν σκεφτεί κανείς τα ονόματα και μεγέθη των δυο συγκεκριμένων αντιπάλων, το να κερδίσει κάποιος τον Άρη ή τον ΠΑΟΚ είναι από μόνο του γεγονός δύσκολο. Το να κερδίσεις όμως και τους δυο την ίδια μέρα είναι σημαντική είδηση άξια αναφοράς γιατί πολύ απλά, δεν συμβαίνει κάθε μέρα!

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI