Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Τραγωδία στα βουνά της Κοζάνης για 32χρονο Βολιώτη κυνηγό, ο οποίος έπεσε σε χαράδρα

Λίγο μετά τις 11.30 το πρωί της Κυριακής η Π.Υ. Κοζάνης έλαβε σήμα για τον εντοπισμό και τη διάσωση του Βολιώτη κυνηγού Άλκη Κόκοβα. ο οποίος είχε πέσει σε χαράδρα 150 μέτρων στο Παλαιόκαστρο Βοΐου και όπως αναφέρθηκε είχε σπασμένο πόδι και πλευρά.
Ο 32χρονος είχε πάει για κυνήγι μαζί με φίλο του, το πρωί της Κυριακής σε ορεινή περιοχή της Κοζάνης, ο οποίος και ειδοποίησε άμεσα την Π.Υ. Κοζάνης για την πτώση του φίλου του στη χαράδρα.

Με ορειβατικά σχοινιά οι άντρες της Π.Υ. Κοζάνης κατάφεραν μετά από πολύωρη προσπάθεια να ανασύρουν τον 32χρονο άντρα και κατόπιν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε στα τραύματα του. Σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται να υπέκυψε λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που προκάλεσαν εσωτερική αιμορραγία.
Ο 32χρονος καταγόταν από το Διμήνι και διατηρούσε τυπογραφείο στο Βόλο στην οδό Αθ. Διάκου, κοντά στην εκκλησία της Μεταμορφώσεως. Επίσης επί χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα Κεραυνός Σαμπάναγα.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI