Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

3rd Thermaikos Music Festival 2014, Διοργάνωση: ΗΧΟΡΑΜΑ, ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ Δήμου Θερμαϊκού, ΚΑΠΠΑ 2000

Το ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.  που στηρίζει πάντα δράσεις της νεολαίας του δήμου μας ,σε συνεργασία  με τον μουσικό οίκο  ΗΧΟΡΑΜΑ , συνδιοργανώνουν το 3rd Thermaikos Music Festival και σας προσκαλούν  όλους να συμμετέχετε  στην προσπάθεια αυτή των νέων  που επιθυμούν  να  εκφραστούν μέσα από τη μουσική.
Το φεστιβάλ είναι ανοιχτό για όλες τις ηλικίες και θα είναι ένα ευχάριστο μουσικό διήμερο  για όλα τα μέλη της οικογένειας.

3rd Thermaikos Music Festival 2014,
Διοργάνωση: ΗΧΟΡΑΜΑ,  ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ Δήμου Θερμαϊκού,  ΚΑΠΠΑ 2000

Το τρίτο Μουσικό Φεστιβάλ  του Δήμου Θερμαϊκού έρχεται  αυτό το Σάββατο στις 15 και  Κυριακή 16  Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα, στο θέατρο ΚΑΠΠΑ Περαίας.

Οι νεαροί μουσικοί του δήμου μας  με τα  13 συγκροτήματα τους από   Μεσημέρι ,Περαία, Νέους Επιβάτες και Μηχανιώνα, θα μας κρατήσουν παρέα με μουσική και τραγούδι.

Ένα πλούσιο μουσικό διήμερο με  ταξίδια από την  έντεχνη ελληνική μουσική σκηνή ,στην ποπ , στο σύγχρονο / κλασσικό ροκ και χιπ χοπ.

Το Φεστιβάλ πλαισιώνεται από  μοντέρνα νεανικά χορευτικά σύνολα και play loud djs!

Τιμή εισόδου 5 ευρώ και  για τις δυο ημέρες. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη στήριξη του ΚΑΠΠΑ 2000, Περαίας.
Ελεύθερη είσοδος στα παιδιά κάτω των 10 ετών.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI