Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΙΔΡΥΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ.

Η Φωτογραφική Λέσχη Θερμαϊκού εχει σκοπό να αναδείξει τους ερασιτεχνες φωτογράφους που ασχολούνται με τη τέχνη της φωτογραφίας. 
Σκοπός της ειναι να συσταθεί επίσημα σε σωματείο. Η Φωτογραφική Λέσχη Θερμαϊκού θα είναι ένα ανοικτό προς όλους σωματείο και πολύ εύκολα (χωρίς διατυπώσεις) όποιος επιθυμεί θα μπορεί να γίνει μέλος της. Θα συμπεριλαμβάνει άτομα όλων των ηλικιών, τα οποία έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την αγάπη για την τέχνη της φωτογραφίας και της εικόνας γενικότερα.
Θα παρουσιάζουμε διαδυκτιακά τις δραστηριότητες της Λέσχης και τα μέλη αλλά και όσοι επιθυμούν κι έχουν τη δυνατότητα να αρθρογραφούν και να δημοσιοποιούν τις απόψεις τους για τη τέχνη της φωτογραφίας.
Η Φωτογραφική Λέσχη Θερμαϊκού θα δίνει την δυνατότητα στα μέλη της να προβάλουν την προσωπική τους ματιά αλλά ταυτόχρονα θα παραδίδει σεμινάρια και θα διοργανώνει διαλέξεις και παρουσιάσεις του έργου μεγάλων φωτογράφων ανοικτές για το κοινό.
Στόχος της είναι να έχει ενεργή συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας σε συνεργασία με άτομα, άλλους συλλόγους και φορείς.

Σας περιμένουμε να δειξετε την αγάπη σας για την φωτογραφία!

πληροφορίες:https://www.facebook.com/christos.christodoulou.71

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI