Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ο πρόεδρος του Τ.Δ. Αγίας Τριάδας απαντά στην τοποθέτηση της Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Λ.Αμανατίδου

Ωμή παρέμβαση της Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ.Λιτσας Αμανατίδου-Πασχαλίδου στα αυτοδιοικητικα του τόπου μας θεωρεί ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Αγίας Τριάδας κ.Τ,Ζευκόπουλος την σημερινή της αρθρογραφία (ΕΔΩ) με τίτλο ο δήμος Θερμαικού "Θερμαική Ριβιέρα",επειδή η εν λόγω κατέχει την ιδιότητα του πολιτικού,τις όποιες προσωπικές κόντρες έχει,δεν είμαι διατεθειμένος να τις αποδεχτώ ,ούτε καν σαν είδηση.
Προσωπικά θεωρώ και άστοχη και υποβολιμαία την τοποθέτηση της,δεν θα είχα καμία αντίρρηση να, χειροκροτησω,όπως και το έκανα,στην τοποθέτηση του κ.Ερμειδη για τις προγραμματικές δηλώσεις του κ.Τσαμασλη. Η κ.Βουλευτής επιχειρεί κατ΄εμέ την διατάραξη της ομαλότητας της εκλογικής περιόδου-.φανταστείτε κάθε βουλευτής να βρίσκει βήμα και να καταφέρεται εναντίον του υποψηφίου που δεν πρόσκειται πολιτικά στον ίδιο.
ο Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος της Αγίας Τριάδας.
Τάσος Ζευκόπουλος

4 σχόλια:

Προσπαθώ να αντιληφθώ τον συνειρμό του κ. Ζευκόπουλου και τον τρόπο που καταλήγει να μιλάει για ωμή παρέμβαση.
Η κ.Αμανατίδου είναι βουλευτής της ΄Β Θεσσαλονίκης, είναι πολιτικό πρόσωπο και κάτοικος του Δήμου Θερμαϊκού.
Δεν ξέρω σε ποια δημοκρατία απαγορεύεται ένας βουλευτής να σχολιάζει τοπικά τεκταινόμενα και κυρίως όταν αυτά έχουν τόσο έντονη παρουσία κομματικής ταυτότητας.
(Ο κ.Τσαμασλής είναι ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης της ΝΕΑ ΔΗΜΚΡΑΤΙΑΣ και αντιπεριφερειάρχης της.)
Το πρόγραμμα του κ.Τσαμασλή είναι η επιτομή της μνημονιακής πολιτικής. Αυτό είναι ένα ακόμη επιχείρημα πως η δημοτικές εκλογές έχουν κεντρικοπολιτικά κριτήρια και σε δεύτερο χρόνο τοπικά.

Ο κ.Ζευκόπουλο ας μας πει τις θέσεις του και τι στάση κράτησε ως σήμερα για μια σειρά από θέματα όπως: η εκχώρηση διαχείρισης σκουπιδιών, η κεραία της Επανομής (και πολλές άλλες σε όλο τον δήμο), ο υδροβιότοπος , η δημοτική περιουσία (οικόπεδα που μπαίνουν στο ΤΑΙΠΕΔ, όπως το κάμπινγκ Επανομής ) η θέρμανση στα σχολεία (δεν ξέρω αν έφτασε η ανακοίνωση συλλόγου γονέων του δημοτικού Μεσημερίου στα χέρια του) και πολλά άλλα που δεν χρειάζεται να τα γράψω, γιατί ο κόσμος τα βιώνει κ τα ξέρει.

Καλό θα ήταν να μας θυμίσει τι είπε για την επίσκεψη της κ.Μπακογιάννη και του κ.Γεωργιάδη στο Δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού.. εκεί που κάποιοι ήρθαν να υπαγορεύσουν την υποταγή του Δήμου στην τρόικα!!

Εκεί κ.Ζευκόπουλε μιλήσατε για ωμή παρέμβαση???

δε απαντω σε ''φαντασματα''...

κατα τα αλλα,εισαι απολυτα κατανοητος!
...εισαι σιγουρα,ψηφοφορος της δεξιας...η κανω λαθος;

Προφανώς καταλαβαίνεται ότι εσείς είστε ένα “δημόσιο πρόσωπο” για την περιοχή και ο γραφών αυτή την στιγμή είναι ένας δημότης της περιοχής.

Προφανώς κ δεν είμαι ψηφοφόρος της δεξιάς και δεν κρύβω την πολιτική μου ταυτότητα (φαίνεται αρκετά καθαρά στο 1ο σχόλιο). Εσείς κ.Ζευκόπουλε έχετε να κρύψετε κάτι?

Δεν μου απαντάτε ως δημότη αλλά ως φάντασμα, λόγο της επιλογής μου να μην εμφανίσω την ταυτότητα μου (την οποία και δεν γνωρίζεται με βεβαιότητα).

Σίγουρα έχετε κ εσείς το δικαίωμα να μην απαντήσετε στα ερωτήματα που σας έθεσα και εγώ να θεωρήσω (αλλά φαντάζομαι και άλλοι αναγνώστες) ότι καταλαβαίνω!

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI