Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Πολύδωρας: Αντιμνημονιακό, πατριωτικό, ευρωπαϊκό το κόμμα μας

Να διεμβολίσει τη Νέα Δημοκρατία έχει ως πρώτο στόχο ο νέος πολιτικός φορέας «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» που ξεκίνησε την πορεία του το μεσημέρι της Πέμπτης στα…αχαρτογράφητα νερά του ελληνικού πολιτικού ωκεανού.
«Καπετάνιος» στο νέο αντιμνημονιακό κόμμα θα είναι ο ανεξάρτητος βουλευτής, πρώην υπουργός και επί τέσσερις δεκαετίες βασικό στέλεχος της ΝΔ, κ. Βύρων Πολύδωρας που συμμάχησε με τον πρόεδρο της «Νέας Μέρας» κ. Χρ. Ζώη, πρώην βουλευτή της ΝΔ και υφυπουργό στις κυβερνήσεις του κ. Κ. Καραμανλή.
Η «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» χαρακτηρίζεται από τους κκ. Πολύδωρα και Ζώη (ο μόνος που δεν έχει ψηφίσει μνημόνιο), ως πατριωτικό, αντιμνημονιακό, ευρωπαϊκό και κεντροδεξιό κόμμα και όπως είπε ο πρώτος, στόχος είναι να υποδεχθούμε κυρίως τους δυσαρεστημένους της ΝΔ, ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά, στην γερμανική πολιτική ελίτ και στους τραπεζίτες που αποκάλεσε «λυκόρνια».
Το νέο κόμμα που έχει έμβλημα την ασπίδα και παραπέμπει σε έμβλημα των Ενόπλων Δυνάμεων επιδιώκει να στεγάσει τον «κόσμο που δεν έχει που να πάει και την απελπισία του την μετατρέπει σε οργή».
Ο κ. Πολύδωρας άσκησε δριμεία κριτική στον Πρωθυπουργό και όταν τον ρώτησαν γιατί καθυστέρησε να εγκαταλείψει τη ΝΔ και ψήφισε μνημονιακούς νόμους, είπε με έμφαση: «Άλλοι έφευγαν από το κόμμα ή έριχναν το κόμμα από την κυβέρνηση, άλλοι ίδρυαν πανηγυρικά κόμματα για σκοπιμότητες μυστήριες. Εγώ ήμουν στρατιώτης».
Στη συνέχεια είπε ότι «εξελέγη η κυβέρνηση και εγώ» με σύνθημα την αναδιαπραγμάτευση η οποία θάφτηκε και συμπλήρωσε πως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η φορολόγηση των ακινήτων.
«Είδα να μας πακετάρουν σαν λαό ακτημόνων και αστέγων. Είχα έναν φόβο όταν καταψήφιζα μήπως δεν με διαγράψουν. Άλλον έναν φόβο μήπως παρασύρω κι άλλους και έριχνα την κυβέρνηση γιατί δεν είμαστε έτοιμοι» τόνισε και ζήτησε διαγραφή χρέους κατά το πρότυπο της Γερμανίας το 1953.

Ο κ. Πολύδωρας υπογράμμισε πως το κόμμα συνιστά προσκλητήριο προς όλους τους πατριώτες δηλαδή προς όλους τους Έλληνες και συνέχισε:«Βασικός κορμός είναι το προϋπάρχον κόμμα του Χρήστου Ζώη. Διαιωνίζουμε ένα πνεύμα ελληνικό πατριωτικό, λαϊκό δημοκρατικό. Θα μπορούσε να λέγεται αμαγαλματοποίηση που προκύπτει από την σφυρηλάτηση όλων στους κοινούς αγώνες για την δημοκρατία».

Ο κ. Ζώης, συνοδοιπόρος του κ. Πολύδωρα, τόνισε ότι «χρειάζεται κουζουλάδα για να πάμε τα πράγματα μπροστά εμείς διαθέτουμε την αποφασιστικότητα και την γνώση» και υπογράμμισε πως « ο στόχος που είχαμε με τη Νέα Μέρα παραμένει: η αφύπνιση υγειών δυνάμεων και η διαμόρφωση ενός σχεδίου για την ανασυγκρότηση της χώρας».
Στη συνέχεια ο κ. Ζώης, ανέφερε ότι το προσκλητήριο είναι για όλους τους Έλληνες και δεν αρνήθηκε την πολιτική του καταγωγή, αλλά διευκρίνισε πως στην πορεία συναντηθήκαμε με πολλούς και προσκαλούμε όλους ανεξαρτήτως παρελθόντος και πολιτικής καταγωγής.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI