Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ. Δελτίο τύπου Φεβρουαρίου 2014

Η ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ. είναι Εθελοντική γιατί όλες οι ενεργειες των εθελοντών διασωστών της, γίνονται με κίνητρο τον αλτρουϊσμό. Αφιλοκερδώς .
 Ε θ ε λ ο ν τ ι κ ά.

Είναι Ο μ ά δ α γιατί μέσα από κοινές δράσεις και κοινές εκπαιδεύσεις & κοινούς στόχους , γινόμαστε μέλη μιας μεγάλης Οικογένειας.Δημιουργούνται δεσμοί αδελφικής φιλιάς.

Πρόληψης : με τις γνώσεις , την εμπειρία , τον εξοπλισμό και την ετοιμότητα, οι εθελοντές διασώστες της ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ. είμαστε σε θέση να προλαμβάνουμε την καταστροφή σε δύσκολες καταστάσεις .

Αντιμετώπισης : Με το έμψυχο δυναμικό, τη θέληση , την οργάνωση και την εμπειρία που μας παρέχετε μέσα απο τις δράσεις τις ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ. είμαστε σε θέση να Α ν τ ι μ ε τ ω π ί ζ ο υ μ ε , καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.
 

Το πνεύμα του εθελοντισμού βρίσκεται μέσα σε όλους μας. Είναι αδιαμφισβήτητα δείγμα ανώτερου πνευματικά πολιτισμού.Ο άνθρωπος που έχει τη δύναμη να δίνει αφιλοκερδώς είναι ψυχικά και πνευματικά ανώτερος και τόσο δυνατός όσο του επιτρέπει η Ομάδα του. Η ΕΘ.Ο.ΠΑ.Κ. είναι οι εθελοντές της .

Όταν χρειάζεται τους στηρίζει και τους ανατροφοδοτεί με ενέργεια.
Ο εθελοντής διασώστης έχει τη δύναμη να κρατάει την ίδια την ζωή στα χέρια του.


Σ αυτούς τους δύσκολος καιρούς που διανύουμε , εμείς επιλέγουμε να είμαστε  Ε Θ Ε Λ Ο Ν Τ Ε Σ .

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI