Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

"Το άδικο ουκ ευλογείται".

Γράφει το Τσουνάμι.

Είναι θεμιτό οι αρχηγοί των παρατάξεων και τα επικοινωνιακά επιτελεία τους να έχουν το άγχος της νίκης στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου και να προβάλλουν τα ιδιαίτερα χαρίσματα τους καθώς και να στηλιτεύουν τα αρνητικά των αντιπάλων τους.
Ας έχουν όμως υπ΄όψιν τους ότι ο Έλληνας από την φύση του είναι υπερήφανος και δεν δέχεται να ταλανίζουν την οξυδέρκεια του με καθοδηγούμενη λάσπη που εκτοξεύουν χωρίς κανένα ενδοιασμό προκειμένου να επιτύχουν με αθέμιτα μέσα τους σκοπούς τους.
Επειδή και εμείς σαν ιστολόγιο πέσαμε θύματα αυτής της παραπληροφόρησης σε βάρος επικεφαλής ψηφοδελτίου αναγκαστήκαμε να ερευνήσουμε το γεγονός και να εφοδιαστούμε την σχετική βεβαίωση του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος με αριθμό πρωτοκόλλου 885/24-02-2014 όπου εμφανίζεται ότι από τον διενεργούμενο έλεγχο για παράνομο πλουτισμό και μετά από έρευνα των τραπεζικών λογαριασμών και του πόθεν έσχες του Γεώργιου Τσαμασλή ΔΕΝ διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις.
Να τονίσουμε εδώ την ταπεινότητα που επέδειξε ο υποψήφιος απέναντι στους συκοφάντες με τους οποίους φάνηκε ότι δεν ήθελε να ασχοληθεί.
Ας έχουν λοιπόν υπ΄όψη τους ορισμένα "παπαγαλάκια" της παραπληροφόρησης ότι με τέτοιες ενέργειες κατορθώνουν να στρέψουν την κοινή γνώμη υπέρ του ατόμου που συκοφαντείται διότι "το άδικο ουκ ευλογείται".

Σας παραθέτουμε λοιπόν την σχετική βεβαίωση του ΣΔΟΕ για την αλήθεια των γραφομένων μας.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI