Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Απάντηση στον Ακτιβιστή από τον Δημήτρη Παπανικολάου.

{Ο αναγνώστης Δημήτρης Παπανικολάου(τοπικός σύμβουλος Αγίας Τριάδας) μας έστειλε με μέηλ επιστολή και ζήτησε να την δημοσιεύσουμε.
Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή όπως την λάβαμε}.

Αξιότιμε κύριε Ιβάνοβιτς,
διαβάζοντας το άρθρο σας ‘’ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ: 
Το προεκλογικό σκηνικό 90 μέρες από τις εκλογές’’, θα ήθελα με όλο το σεβασμό να σας θέσω ορισμένα ερωτήματα. Από πότε θεωρούνται προεκλογικές φανφάρες οι τόσο συγκεκριμένες δεσμεύσεις του κυρίου Μαυρομάτη; Από πότε μπορεί να θεωρηθεί "τάξιμο" ή προεκλογική υπόσχεση παλαιού τύπου, η τόσο σαφής δέσμευση ότι επιτέλους θα τελειώσουμε με τα σκουπίδια; Σε 3 μέρες και όχι σε 30, λύνεις το πρόβλημα, αρκεί φυσικά να το θέλεις. Μήπως δεν έχουμε το προσωπικό ή τα μηχανήματα; Πολιτική βούληση απλά δεν υπήρχε μέχρι τώρα και διάθεση για πραγματική δουλειά. Ενώ ΠΛΕΟΝ υπάρχει. Και όρεξη και μεράκι για τον τόπο μας. Θα μπορούσα να επεκταθώ πολύ περισσότερο στα όσα ανυπόστατα και ατεκμηρίωτα είπατε, απλά θα αναφέρω μόνο ένα δείγμα της πολιτικής του κυρίου Μαυρομάτη όσο ήταν δήμαρχος δηλαδή την κοινωνική πολιτική 2003-2010 στο Δήμο Mηχανιώνας (συσσίτιο, τράπεζα αγάπης, δημοτική συγκοινωνία ,ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ, μείωση δημοτικών τελών, κοινωνικό παντοπωλείο κ.α) που ούτε στο όνειρό μας δεν τα είδαμε επί οποιασδήποτε άλλης διοίκησης στον πρώην δήμο Θερμαϊκού. Προτιμώ να μην συνεχίσω όμως με την παρελθοντολογία. Σημασία έχει ποιος προτείνει ΣΗΜΕΡΑ λύσεις σοβαρές, βιώσιμες και εύκολα πραγματοποιήσιμες. Και όχι μεγαλεπήβολα σχέδια τύπου ALexanderland και Ριβιέρες όταν μέχρι σήμερα δεν μπορούμε να βάλουμε ούτε πετρέλαιο στα σχολεία μας. Από την άλλη θα θελα να σας παρακαλέσω να είστε πιο προσεκτικός στις κρίσεις σας και ότι έχετε να πείτε να μας το τεκμηριώνετε σας παρακαλώ με απτές αποδείξεις. Το "μοίρασμα" θέσεων π.χ, είναι μια καλή ευκαιρία να πείτε ονόματα αν γνωρίζεται. Η λάσπη όμως έτσι γενικά στον ανεμιστήρα να σταματήσει επιτέλους.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI