Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

«Συμπολιτεία Θερμαϊκού»: Να υπάρξει πανστρατιά αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους πρόσφυγες

Η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού», με ανακοίνωσή της, χαιρετίζει την απόφαση της δημοτικής αρχής να προχωρήσει στη συγκρότηση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου για τη βοήθεια προς τους πρόσφυγες, σύμφωνα με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της 2ας Μαρτίου 2016. Καλεί τα μέλη και τους φίλους της δημοτικής μας κίνησης, όλους τους δημότες του Θερμαϊκού, να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την επίδειξη της δυνατόν μεγαλύτερης αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.

Για το θέμα αυτό, ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», Σπύρος Κουζινόπουυλος, επισκέφθηκε το μεσημέρι τον δήμαρχο Θερμαϊκού κ. Γιάννη Μαυρομάτη και συζήτησε μαζί του, για την ταχύτερη συγκρότηση και άμεση  δραστηριοποίηση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής Αλληλεγγύης.

 Παράλληλα, πρότεινε να κληθούν τις επόμενες μέρες εκπρόσωποι όλων των φορέων και οργανώσεων του Δήμου (Σωματεία, σύλλογοι αθλητικοί και πολιτιστικοί, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, κινήσεις πολιτών, εθελοντικές οργανώσεις, ενώσεις δασκάλων και καθηγητών, εξωραϊστικοί σύλλογοι, ενώσεις κατοίκων κ.α.) σε μία μεγάλη σύσκεψη για να συζητηθούν η δυνατόν μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση των κατοίκων της περιοχής μας στο μείζον θέμα των προσφύγων και η δημιουργία ενός συντονιστικού οργάνου για την οργανωμένη συγκέντρωση, συσκευασία και αποστολή της βοήθειας.


Ως θέμα πρώτης προτεραιότητας, ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας» επισήμανε την ανάγκη άμεσης κινητοποίησης των εθελοντικών ομάδων, των κινήσεων πολιτών και κάθε διαθέσιμου δημότη του Θερμαϊκού για την αποστολή εθελοντών στην Ειδομένη προκειμένου να βοηθήσουν τους πρόσφυγες, σε συνεργασία με το Δήμο Παιονίας και τις εθελοντικές οργανώσεις που μοχθούν εκεί.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI