Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Αντοχής - Λαϊκή Ποδηλατοδρομία

Η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης και το Τμήμα Αθλητισμού του  ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού διοργανώνουν το Πρωτάθλημα ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΤΟΧΗΣ στις κατηγορίες ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΜΙΝΙ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Μακεδονία Θράκης καθώς και Λαϊκή Ποδηλατοδρομία με ανοιχτή συμμετοχή.
Κυριακή 27 Μαρτίου 2016    &  11:00 π.μ.
Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής,  Περαία Θερμαϊκού

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος έχουν όλα τα Σωματεία της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών.
Στην Λαϊκή Ποδηλατοδρομία που θα ακολουθήσει, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, μικροί και μεγάλοι. Δεν θα υπάρξει νικητής και ηττημένος αλλά θα μοιραστούν δεκάδες δώρα!

Πληροφορίες για τους Επίσημους Αγώνες στην ΕΠΣΜΑΘ στο τηλ. 2310 200160 και για την Λαϊκή Ποδηλατοδρομία στο Τμήμα Αθλητισμού ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. στο τηλέφωνο 2392076011 και στο www.facebook.com/groups/athlitismosthermaikou   www.facebook.com/dippakythermaikou  & www.athlitismosdimouthermaikou.blogspot.gr



{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI