Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ενημερωτικές διαλέξεις για την πρόληψη της σχολικής βίας

Διαλέξεις για την πρόληψη της σχολικής βίας, οι οποίες απευθύνονται στους γονείς των μαθητών δημοτικών σχολείων, οργανώνει η Αντιδημαρχία Παιδείας και η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θερμαϊκού σε συνεργασία με το Παρατηρητήριο της Σχολικής Βίας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Σκοπός τους είναι η ενημέρωση των γονέων και των κηδεμόνων για τις σοβαρές διαστάσεις που λαμβάνει το φαινόμενο της ενδοσχολικής βίας, η συνειδητοποίηση της σημασίας του γονεϊκού ρόλου στην αντιμετώπιση του και η ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ της οικογένειας και του σχολείου.

Οι διαλέξεις θα γίνουν από επιστημονικά μέλη του Δικτύου Πρόληψης της Ενδοσχολικής Βίας που υπάγεται στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Ενότητα Θερμαϊκού , τηΔευτέρα 21 Μαρτίου 2016, στο Θέατρο ΚΑΠΠΑ 2000 στην Περαία, από τις 18:00μ.μ. – 20:00 μ.μ. μεδύο κεντρικά θέματα:
α) «Ο ρόλος των γονιών στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη του παιδιού» και 
β) «Διαμόρφωση σχέσης γονέων – σχολείου και οι επιδράσεις στην προσωπικότητα του παιδιού».



Η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Ενότητα Επανομής την επόμενη μέρα,Τρίτη 22 Μαρτίου 2016, στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής, τις ίδιες ώρες και με την ίδια θεματολογία. 
Μετά την ολοκλήρωση των διαλέξεων θ΄ακολουθήσει και στις δύο εκδηλώσεις διαλογική συζήτηση με τους γονείς και τους κηδεμόνες των μαθητών.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI