Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δ.ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                     
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                                      
ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Λίγες μέρες μετά το κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής για την Προσφυγική Κρίση οι πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού μέσω των Δημοτικών Σχολείων καθώς και των Νηπιαγωγείων συγκέντρωσαν ανθρωπιστική βοήθεια με σκοπό την αποστολή της στα Κέντρα Υποδοχής Προσφύγων.
Στα σχολεία του Δήμου μας συγκεντρώθηκαν  ΡΟΥΧΑ,ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ,ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΝΕΡΑ,ΧΤΜΟΙ,ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ,ΓΑΛΑΤΑ,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ, ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.
Σήμερα 23 Μαρτίου 2016 με τη συμβολή υπαλλήλων του Δήμου ,εθελοντών  και Δασκάλων , ξεκίνησε ένα φορτηγό του Δήμου Θερμαϊκού για τη μεταφορά μέρους της ανθρωπιστικής βοήθειας στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης όπου και  παραδόθηκε στους υπεύθυνους της αποθήκης 9. Τα είδη που  παραδόθηκαν είναι 30 κιβώτια με παιδικά ρούχα 30 κιβώτια με γυναικεία και ανδρικά ρουχα,6 κιβώτια με παιχνίδια, 8 κιβώτια με κουβέρτες και σκεπάσματα, 24 κιβώτια νερά,10 κιβώτια με γάλατα,25 κιβώτια με τρόφιμα και 10 κιβώτια με είδη προσωπικής υγιεινής.
Η εκστρατεία αλληλεγγύης συνεχίζεται και όσοι θέλουν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης  στα ΚΑΠΗ του Δήμου μας.

Η Συντονιστική Επιτροπή για την προσφυγική κρίση
Περαία 23-3-16


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI