Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Τροχαίο συμβάν στην διασταύρωση των οδών Ανθέων & Ρωμανού στην Περαία.

Το μεσημέρι σήμερα σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στην διασταύρωση των οδών Ανθέων με Ρωμανού (για άλλη μια φορά) στην Περαία όταν ανερχόμενο όχημα ημιφορτηγό κινούμενο επί της Ρωμανού συγκρούστηκε με ΙΧΕ επιβατηγό κινούμενο επί της Ανθέων και με κατεύθυνση Θεσσαλονίκη προκαλώντας σφοδρή σύγκρουση και τον τραυματισμό του οδηγού του ΙΧΕ.

Περίοικοι έσπευσαν αμέσως να βοηθήσουν τον οδηγό παρέχοντας του τις πρώτες βοήθειες και συγκεκριμένα ο φίλος μου Δημήτρης που έχει εκπαιδευτεί λόγω επαγγέλματος στην Πολεμική Αεροπορία (είναι στο κόκκινο πλαίσιο στην φώτο).

Από παρακείμενο κατάστημα χρωμάτων κάλεσαν το ασθενοφόρο.
Αυτό που με έκανε εντύπωση είναι το γεγονός ότι σταμάτησε πολύς κόσμος όχι από περιέργεια αλλά δείχνοντας ενδιαφέρον για να βοηθήσουν,πάνω από 10 άτομα με ρώτησαν αν χρειάζεται κάτι και τους απαντούσα (μιας και ήμουν παρόν στο συμβάν) όχι έχουμε καλέσει ασθενοφόρο και αστυνομία.

Το ευτύχημα ήταν ότι εκείνη την στιγμή δεν βρισκόταν κόσμος επί της οδού ώστε να έχουμε ατύχημα με πεζούς αλλά ούτε και ακολουθούσαν άλλα διερχόμενα αυτοκίνητα ώστε να έχουμε καραμπόλα.

Συνιστώ για άλλη μια φορά μέσα από την ανάρτηση μου στους φίλους αναγνώστες οδηγούς να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή στις διασταυρώσεις και το κυριότερο να κινούνται εντός της Περαίας με χαμηλές ταχύτητες διότι στην συγκεκριμένη διασταύρωση (επειδή κατοικώ δίπλα) κάθε ημέρα γίνεται και ένα τροχαίο.!!!
(για προφανείς λόγους απέκρυψα τις πινακίδες και τα πρόσωπα των περιοίκων)

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI