Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Κ.Καλαμίδας: ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ η έναρξη των ποδηλατικών αγώνων.

Δυστυχώς δεν είναι ούτε η πρώτη και πολύ λυπάμαι ούτε η τελευταία φορά που στο συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Περαίας έρχονται θέματα «εκ των υστέρων» τα οποία αφορούν δράσεις των δημοτικών οργανισμών μας ΝΠΔΔ.
Έτσι λοιπόν αφού το ΔΗΠΠΑΚΥΘ με επίσημο πλέον δελτίο τύπου έχει ενημερώσει πως η έναρξη των Ποδηλατικών Αγώνων σε συνεργασία με την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης θα γίνει από το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (Περαία) τη Κυριακή 27 Μαρτίου ωστόσο μόλις χθες ήρθε ως θέμα στο συμβούλιο της ΔΚ Περαίας. ΕΔΩ
Το χθεσινό συμβούλιο της ΔΚ Περαίας αναβλήθηκε λόγο μη απαρτίας. Έτσι «τυπικά» έναρξη δεν έχει την έγκριση της ΔΚ Περαίας.
Όλα τα παραπάνω τα γράφω για ένα και μόνο λόγο. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην εγκρίνουμε την έναρξη από το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Το θέμα μου είναι πως για ακόμα μία φορά οργανισμοί, υπηρεσίες ή αντιδημαρχίες αφήνουν τελευταία στιγμή την ενημέρωση των εκάστοτε τοπικών συμβουλίων δίνοντας έτσι αίσθηση απαξίωσης. 
ΚΡΙΜΑ!

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI