Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

«Ό,τι θέλω να ρωτήσω και μάθω από τον Δήμαρχο μου». Ανοικτές Δημοτικές Συνελεύσεις με το λόγο στους δημότες

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου ξεκινούν φέτος οι δημοτικές συνελεύσεις υπό τον τίτλο «Ό, τι θέλω να ρωτήσω και μάθω από τον Δήμαρχο μου», σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Θερμαϊκού. Πρόκειται για κύκλο εκδηλώσεων που είχαν δρομολογηθεί από την προηγούμενη χρονιά και με αφορμή τη δημόσια λογοδοσία για τον απολογισμό των πεπραγμένων τηςκατά το 2015, η Δημοτική Διοίκηση επιδιώκει να τις επαναλάβει και να τις καταστήσει θεσμό.

Κάνοντας πράξη την πεμπτουσία του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ,την άμεση Δημοκρατία, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης, σε ανοικτό διάλογο με τους πολίτες, θα συζητήσει για τα προβλήματα του Δήμου, τις ενέργειες που γίνονται για την αντιμετώπισή τους ,απαντά στις ερωτήσεις τους και καταγράφει τις προτάσεις τους.

«Μόνο με τη διαβούλευση και το διάλογο είναι εποικοδομητικές οι ενέργειες που κάνουμε για βελτίωση και πρόοδο. Την κατάθεση απόψεων και προτάσεων από την πλευρά των δημοτών μας, δεν την επιθυμούμε απλώς, την επιδιώκουμε. Άλλωστε οι πόρτες μας είναι πάντα ανοικτές και συνομιλούμε μαζί τους καθημερινά Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και θέλουμε η φωνή τους να είναι δυνατή. Τους θέλουμε δίπλα μας ,να γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα όσα κάνουμε, να μας ελέγχουν, να είναι συμμέτοχοι στην κοινή προσπάθεια για την ευημερία του τόπου μας», επισημαίνει ο κ.Μαυρομάτης.



Η πρώτη ανοικτή, Δημοτική Συνέλευση έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 17.00μ.μ. στη Ν.Κερασιά (ΚΑΠΗ Κερασιάς). Θ’ ακολουθήσουν Δημοτικές Συνελεύσεις , την Πέμπτη 10 Μαρτίου στις 18.00 μ.μ.στην Αγία Τριάδα (Δημοτικό Σχολείο), την Τρίτη 15 Μαρτίου στις 17.00 μ.μ. στο Μεσημέρι (ΚΑΠΗ),την Πέμπτη 17 Μαρτίου στις 19.00 μ.μ. στη Ν. Μηχανιώνα (Καψαλάκειος Πολιτιστική Στέγη)την Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 18.00 μ.μ. στην Επανομή (Δημοτικό Θέατρο) και στην Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 17.00 μ.μ. στο Αγγελοχώρι (ΚΑΠΗ).

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI