Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στον Θερμαικό.

Με εορταστικές εκδηλώσεις σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Ενότητες, τιμά ο Δήμος Θερμαϊκού την Επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821.

Στο πλαίσιο του εορτασμού θα γίνει γενικός σημαιοστολισμός του Δήμου από τις 8.00 π.μ. της 23ης Μαρτίου μέχρι και τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου, καθώς και φωταγώγηση όλων των δημοσίων και δημοτικών καταστημάτων, των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου.

Την παραμονή της εθνικής εορτής, 24 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες σε όλα τα σχολεία, από καθηγητές και δασκάλους, για τη σημασία και το νόημα της Παλλιγενεσίας των Ελλήνων.

Το πρωί της 25ης Μαρτίου θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών.

Στη Δημοτική Ενότητα Θερμαϊκού, όπου θα πραγματοποιηθούν οι κεντρικές εκδηλώσεις, ανήμερα της εθνικής επετείου, τις 10.00 π.μ. θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στην Περαία. Πριν το πέρας της θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από τον εκπαιδευτικό Χρήστο Ευθυμίου.

Θ΄ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των πεσόντων και καταθέσεις στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων από το Δήμαρχο, Γιάννη Μαυρομάτη, εκπροσώπους του Α.Τ. Θερμαϊκού, των Ναυτοπρόσκοπων, της ΕΘΟΠΑΚ, Σχολικών Μονάδων, Σωματείων και Σύλλογων.



Οι εορταστικές εκδηλώσει θα κορυφωθούν στις 11.15 π.μ. στην κεντρική οδό Ν. Επιβατών – Περαίας, όπου θα πραγματοποιηθεί μαθητική παρέλαση από τα σχολεία Περαίας, Ν. Επιβατών και Αγίας Τριάδας.



Μαθητικές παρελάσεις θα πραγματοποιηθούν επίσης στη Νέα Μηχανιώνα και την Επανομή.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI