Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΘΟΠΑΚ

Η Εθελοντική Ομάδα Πρόληψης και Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ.) Δήμου Θερμαϊκού ανακοινώνει ότι η Γενική Συνέλευση με διεξαγωγή των τακτικών αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 19:00. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Τετάρτη 13 Μαρτίου την ίδια ώρα.
Για την ΕΘΟΠΑΚ
Ο Πρόεδρος
                                    Νέστορας Κομίνιας

2 σχόλια:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ :ΑΡΘΡΟ 13ο

Απαρτία Γενικής Συνέλευσης


Η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία , όταν συμμετέχει σαϊτών το 1/3 τουλάχιστον των οικονομικά τακτοποιημένων μελών.
Αν δεν υπάρχει απαρτία κατά την πρώτη συζήτηση , συγκαλείται νέα ΓΣ. μέσα σε επτά(7) ημέρες , στον ίδιο τόπο και την ιδία ώρα, με τα ιδία θέματα της ημερησίας διάταξης , χωρίς την τήρηση των διατυπώσεων του άρθρου 12 παραγράφου 2 του παρόντος , σχετικά με την σύγκληση και τις προσκλήσεις , κατά την οποία υπάρχει απαρτία οσαδήποτε και αν είναι τα παρόντα και τακτοποιημένα οικονομικά μέλη
ΣΗΜ: ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΝΑΙ 7 ΗΜΕΡΕΣ?

>>>...ΜΕΣΑ...<<< σε 7 ημέρες αναφέρει. Όχι στο κλείσιμο των 7 ημερών. Αν πω ότι θα είμαι εκει μέσα στην επόμενη ώρα τι θα καταλάβεις... ότι θα έρθω ακριβώς σε μία ωρα ή οτι μπορει να ειμαι εκει απο το 1ο λεπτο εως και το 60ο?

Το ίδιο και εδώ. Μάθε να διαβάζεις τις προτάσεις και να καταλαβαινεις τα συμφραζόμενα. Μέσα σε 7 ημερες, σημαινει απο την επομένη εως και την εβδομη.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI