Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Απορρίφθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο ο διαγωνισμός της ΔΕΥΑΘ για το νερό.


από το thermaikosnet

Δεν πέρασε από το Ελεγκτικό Συνέδριο ο διαγωνισμός του Δήμου Θερμαϊκού για τις αναλύσεις στο νερό.
Το ποσό των 75.000 ευρώ που ζητούσε η εταιρία του κ. Σκόνδρα κρίθηκε υπερβολικό, με αποτέλεσμα να μη περάσει, όπως και άλλες διατάξεις του δήμου για τις οποίες ζητάει το Ελεγκτικό να κατατεθούν νέες προτάσεις. «Είχα ενημέρωση τη διοίκηση του δήμου πως δεν πρόκειται να περάσει αυτός ο διαγωνισμός από το Ελεγκτικό. Μάλιστα ήμουν ο μοναδικός που το κατά ψήφισα» δήλωσε στο «Θερμαϊκός ΝΕΤ» ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Ζαβέρκος. 
Να θυμίσουμε πως τα προηγούμενα χρόνια το ποσό που δαπανούσε ο δήμος για τις αναλύσεις στο νερό ήταν μόλις 30-40.000 ευρώ Έτσι λοιπόν η διοίκηση είναι υποχρεωμένη τώρα να κάνει νέα μελέτη κάτι που σημαίνει νέα έξοδα ενώ θα μπορούσε να προκηρύξει άγονο τον διαγωνισμό και να πάρει νέες προτάσεις, εκτός κι αν επεδίωκαν, που δεν θέλουμε να το πιστέψουμε  να συνεργαστούν μόνο με την συγκεκριμένη εταιρία.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI