Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δελτίο τύπου από τον ΠΟΥΕΦ για την απόπειρα απόδρασης στα Τρίκαλα.


Σήμερα περί τις 17:00 σημειώθηκε απόπειρα απόδρασης από τη φυλακή των Τρικάλων με ελικόπτερο. Συγκεκριμένα η περίπολος και οι σκοποί της Εξωτερικής Φρουράς του... Κ.Κ. Τρικάλων αντιλήφθησαν το ελικόπτερο να πλησιάζει και όταν αυτό έριξε ανεμόσκαλα, οι Εξωτερικοί Φρουροί άνοιξαν πυρ εναντίον του.
Μετά από έναν καταιγισμό πυρών...
(πάνω των 300 σφαιρών), ο πιλότος τραυματίστηκε, το ελικόπτερό δέχτηκε σοβαρά πλήγματα και προσγειώθηκε στο εσωτερικό παρκινγκ της φυλακής. Αμέσως κατεβήκαν από αυτό δύο οπλισμένοι αλλοδαποί αλβανικής καταγωγής και άνοιξαν πυρ εναντίον των Εξωτερικών Φρουρών οι οποίοι ανταπέδωσαν, με αποτέλεσμα να οι κακοποιοί να πετάξουν τα όπλα και να παραδοθούν.
Κατά την ανταλλαγή πυρών τραυματίστηκε ελαφρά ένας Εξωτερικός Φρουρός.
Ο τραυματισμένος πιλότος, ο τεχνικός του ελικοπτέρου που επέβαινε σ’ αυτό και οι δύο οπλοφόροι αλλοδαποί συνελήφθησαν από άνδρες της Εξωτερικής Φρουράς και στη συνέχεια παραδόθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ., περιπολικά και άνδρες της οποίας προσήλθαν άμεσα στο χώρο.
Σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα το ελικόπτερο είχε σκοπό την απόδραση του γνωστού κατάδικου Βλαστού.
Πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι η η φυλακή των Τρικάλων βρίσκεται σε χώρο ο οποίος δεν γειτνιάζει με κατοικημένες περιοχές πράγμα που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο τραυματισμού πολιτών από την χρήση των όπλων εναντίον του ελικοπτέρου και πιθανή πτώση αυτού.
Το Δ.Σ. της Π.Ο.Υ.Ε.Φ. εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στους Εξωτερικούς Φρουρούς του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων που με την άμεση αντίδρασή τους απέτρεψαν την (τρίτη) απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI