Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Κοινή δήλωση Δημάρχων για το Νοσοκομείο Παναγία.


Θετικές εξελίξεις στο θέμα του Νοσοκομείου «Παναγία», έπειτα από τις δυναμικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων σε αυτό, φορέων της πόλης, κατοίκων, αλλά και των εκφραστών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων: Θερμαϊκού, Θέρμης, Καλαμαριάς και Πυλαίας – Χορτιάτη, αφού εγκρίθηκε από τη Βουλή τροπολογία σύμφωνα με την οποία προβλέπεται παράταση της σύμβασης λειτουργίας του νοσοκομείου έναντι μειωμένου ανταλλάγματος, με διασφάλιση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων, ως τις 31 Δεκεμβρίου 2014.
Ακολουθεί κοινή δήλωση των τεσσάρων (4) Δημάρχων για το Νοσοκομείο «Παναγία»:


Οι Δήμαρχοι, Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης, Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος και Θερμαϊκού Ιωάννης Αλεξανδρίδης, θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους βουλευτές και τα κόμματα που ψήφισαν την τροπολογία που διατηρεί το Νοσοκομείο Παναγία ως έχει, επιτρέπει την αναβάθμισή του και ανοίγει το δρόμο για την κατασκευή της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου Άγιος Παύλος, που είναι αίτημα και ανάγκη ετών της Θεσσαλονίκης. 

Η απόφαση της Βουλής συμβάλλει τα μέγιστα στην αναβάθμιση των Δημόσιων Υπηρεσιών Υγείας και επί πλέον διασφαλίζει την εργασία 65 συμπολιτών μας, που θα έμεναν άνεργοι.

Οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης αντιλαμβανόμενοι την συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ιδιαίτερα ευαίσθητα ζητήματα της κοινωνίας όπως αυτά της υγείας, από την πρώτη στιγμή ταχθήκαμε αλληλέγγυοι στον αγώνα των γιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού και εργαζομένων για την συνέχιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου Παναγία.

Δηλώνουμε ότι θα συμβάλλουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, ώστε να ανοίξει ο δρόμος της κατασκευής νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου Άγιος Παύλος και να αποκτήσει η Ανατολική Θεσσαλονίκη ένα Νοσοκομείο πρότυπο, πυλώνα υποστηρικτικών υπηρεσιών υγείας για τους 300.000 συμπολίτες μας.



ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΜΠΑΚΟΓΛΙΔΗΣ
ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΚΑΙΤΕΤΖΙΔΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ



{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI