Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Γιατί όλοι ψάχνουν τα Γρεβενά στο google!!!!! (VIDEO)


από το φιλικό www.greveniotis.gr

Ένα από τα θέματα της σημερινής,  ενημερωτικής εκπομπής της ΕΤ 3 «Γεγονός» με τον Δημήτρη Βενιέρη και την Θεοδώρα Αυγέρη, ήταν και το τραγούδι  «Alcohol is Free» με τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα Ιακωβίδη καθώς καλεσμένος στο στούντιο ήταν ο στιχουργός του τραγουδιού Στάθης Παχίδης, ο οποίος εξήγησε το λόγο που επέλεξε να συμπεριλάβει στους στίχους τα Γρεβενά.

Σε ζωντανή σύνδεση  από την κεντρική  πλατεία των Γρεβενών και ο δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης , ο οποίος προσκάλεσε τους συντελεστές του τραγουδιού, στα Γρεβενά την Παρασκευή  8 Μαρτίου στη 1:00 το μεσημέρι στο Κέντρο Πολιτισμού του δήμου σε μια εκδήλωση προς τιμή τους.

«Τα Γρεβενά είναι η πιο όμορφη και πιο φιλόξενη πόλη της Ελλάδας και νομίζω πως θα δικαιώσει τον στιχουργό και το συγκρότημα που επέλεξαν για πλώρη τους τα Γρεβενά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Δείτε το σχετικό βίντεο...

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI