Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Όταν η μοναξιά φέρνει παραισθήσεις . .


Του Αντώνη Ζαβέρκου
Στις 21 Ιανουαρίου 2013 έδωσα στην δημοσιότητα ονόματα στελεχών της παράταξης «Κοινωνίας των Πολιτών» τα οποία με κοινή δήλωσή τους αποχωρούσαν από την παράταξη, με την οποία κατέβηκαν στις δημοτικές εκλογές το 2010.
Στο δημοτικό συμβούλιο της 23ης Ιανουαρίου 2013 ο κος Παράσχου ισχυρίστηκε ότι πλαστογραφήθηκαν οι υπογραφές των παραιτηθέντων και ότι θα έφερνε δηλώσεις 7 στελεχών, που είναι στην λίστα, ότι συνεχίζουν να στηρίζουν την παράταξη και τον ίδιο. Φυσικά ουδέποτε μέχρι σήμερα έφερε τέτοιες δηλώσεις πλην του κου Αβραμίδη, ο οποίος πήρε πίσω τον λόγο του και υπέκυψε στις εκκλήσεις του κου Παράσχου.
Για του λόγου το αληθές λοιπόν, δημοσιοποιώ την λίστα των στελεχών που παραιτήθηκαν με τις υπογραφές τους. Όπως θα παρατηρήσετε ο αριθμός των παραιτηθέντων μεγάλωσε και έπεται και συνέχεια. Η λίστα λοιπόν δεν μίκρυνε, διαψεύδοντας τον επικεφαλής της παράταξης, ο οποίος φιγουράρει πλέον ως «μοναχικός καβαλάρης» στο άρμα της «κοινωνίας των πολιτών» και ο οποίος με περισσή φαντασία  ακόμα και σήμερα γράφει: Εμείς στην «Κοινωνία των Πολιτών». 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI