Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ανοικτή σύσκεψη για τη φύλαξη της λίμνης Βόλβης στην περίοδο αναπαραγωγής των ψαριών


Στο πλαίσιο εφαρμογής της απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Γεώργιου Τσαμασλή, για την απαγόρευση της αλιείας για την περίοδο αναπαραγωγής των ψαριών στο σύστημα της Βόλβης, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη την Τρίτη 26-03-2013 και ώρα 10 π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Μικρής Βόλβης.
Καλούνται να συμμετάσχουν στην ανοικτή σύσκεψη, που θα γίνει παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Γεωργίου Τσαμασλή, ο δήμος Βόλβης, τα Αστυνομικά Τμήματα Λαγκαδά, Απολλωνίας, Αγίου Γεωργίου, τα Δασαρχεία Σταυρού, Λαγκαδά και Θεσσαλονίκης, ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας – Βόλβης, οι Αλιευτικοί Συνεταιρισμοί, οι επαγγελματίες αλιείς της Βόλβης και κάτοικοι της περιοχής.
Στόχος της σύσκεψης είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών και ο συντονισμός των φορέων για την αποτελεσματικότερη φύλαξη της λίμνης κατά την περίοδο αναπαραγωγής των ιχθυοπληθυσμών της.
 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα γραφεία του Τμήματος Αλιείας Εσωτερικών υδάτων Λαγκαδά, τηλ. 23940-25138, 23943-31048, 23943-31024.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI