Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ανεπαρκής με στρογγυλή σφραγίδα.



Του Γιώργου Λαζαρίδη
Καλό θα ήταν να αποφεύγουν τους επιθετικούς χαρακτηρισμούς εκείνοι που προσπαθούν να χτίσουν ένα προφίλ, υποκρινόμενοι ότι είναι κάποιοι άλλοι.
Όσον αφορά τις απειλές περί μηνύσεων, σπάνια αυτές μπορούν να συγκαλύψουν την αδυναμία απαντήσεων. Καθώς λοιπόν επιμένει να προκαλεί ο κ. Στεφανίδης, ας απαντήσει δημόσια στις εξής, πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις:
1.       Ήταν ή όχι εχθές κατηγορούμενος  - σε δίκη που αναβλήθηκε - με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου Μηχανιώνας, ναι ή όχι και με ποια κατηγορία και για ποια απόφαση δημοτικού συμβουλίου Μηχανιώνας;
2.       Ειπώθηκε ή όχι από τον κ. Κούτουκα, εντός της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου σε απάντηση σχετικής ερώτησής του, ότι ο κουμπάρος του ήταν αυτός που προχώρησε στην καταγγελία της είσπραξης τελών ελλιμενισμού από τον πρώην δήμο Μηχανιώνας;
3.       Παραβρέθηκε σε γεύμα με επιχειρηματία στην ταβέρνα «Άνεμος» στην Αγία Τριάδα ναι ή όχι και με ποιους άλλους;
Αναφορικά τώρα με όσα γράφει σχολιάζοντας συγκεκριμένες πράξεις της θητείας μου σε σχέση με τον αιγιαλό και τους επαγγελματίες, συμφωνώ απόλυτα μαζί του ότι δεν πρόκειται για τίποτε περισσότερο από αυτονόητες υποχρεώσεις. Μόνο, που αυτά τα αυτονόητα δεν είχαν πραγματοποιηθεί ΠΟΤΕ! Όσο εμπαθής κι αν είναι, θα έπρεπε να το αναγνωρίσει.
Όσα δε γράφει για το δημοτικό λιμενικό γραφείο, για άλλη μια φορά αποδεικνύουν την πλήρη άγνοιά του. Όσο κι αν προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από γενικότητες του τύπου «εγώ διαφωνούσα», η πραγματικότητα είναι αμείλικτη. Ίσως είναι ο μοναδικός δημοτικός σύμβουλος που δεν γνωρίζει ότι όλες μας οι ενέργειες ήταν άριστες, όλες οι αποφάσεις οικονομικής επιτροπής και δημοτικού συμβουλίου ομόφωνες και δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση γι αυτό, πέρα από την δική του. Αφού μάλιστα θεωρεί ότι η έλλειψη Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας δεν αποτελεί εμπόδιο, ας ζητήσει μια γραπτή απάντηση από την Διοίκηση του Δήμου ή την Αποκεντρωμένη Περιφέρεια για να διαπιστώσει ποιος είναι ανεπαρκής, με υπογραφή και στρογγυλή σφραγίδα.
Τέλος, αφού προτείνει στον blogger που ανήρτησε τις συκοφαντίες και τις απειλές του να με ρωτήσει «τι άλλο έκανα», θα του πω μόνο ότι έφερα στον Δήμο δυο προγράμματα κατάρτισης και ένταξής τους στην αγορά εργασίας μακροχρόνια ανέργων, μονογονεϊκών οικογενειών, ΑμεΑ, νέων επιστημόνων και νέων αγροτών, ύψους άνω του 1.000.000 ευρώ.
Εσείς κύριε Στεφανίδη τι κάνατε;

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI