Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ


Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη έκανε την παρακάτω δήλωση :

«Η Θεσσαλονίκη, η Κεντρική Μακεδονία, ολόκληρη η Ελλάδα γιορτάζει την 25η Μαρτίου, μια λαμπρή ημέρα για την πατρίδα μας και την ορθοδοξία. Είναι μια επέτειος με μεγάλους εθνικούς και θρησκευτικούς συμβολισμούς. Αποδίδουμε σήμερα τιμή στον αγώνα και τις θυσίες των προγόνων μας για την ελευθερία και την εθνική ανεξαρτησία και ταυτόχρονα γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, που στέλνει μήνυμα πίστης και ελπίδας.
Οι αγώνες, οι θυσίες, η ελπίδα και η πίστη για την επίτευξη του σκοπού είναι τα δομικά στοιχεία με τα οποία οικοδομήθηκε η σύγχρονη Ελλάδα. Μπροστά μας έχουμε μεγάλες προκλήσεις, ως Έλληνες όμως, έχουμε και τεράστιες δυνατότητες. Το αποδείξαμε στο παρελθόν όταν αναμετρηθήκαμε και ξεπεράσαμε εμπόδια που έμοιαζαν ανυπέρβλητα. Θα το αποδείξουμε και τώρα. Θα βγούμε από την κρίση, θα αποκτήσει προοπτική η γενιά μας και οι γενιές που έρχονται. Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες».   

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI