Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΑΥΡΟΥ


Χιλιάδες καρναβαλιστές και επισκέπτες ξεφάντωσαν στο Σταυρό σε μια εκδήλωση που σφράγισε η δημιουργική προσφορά των εθελοντών

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία έζησαν φέτος όσοι συμμετείχαν ή παρακολούθησαν το Καρναβάλι του Σταυρού, μια μεγάλη εκδήλωση εθελοντισμού. Πολιτιστικοί σύλλογοι, φορείς, οργανώσεις, ομάδες μαθητών και κατοίκων από όλο το δήμο Βόλβης και άλλες περιοχές, με μεράκι, φαντασία, δημιουργικότητα και προσωπική εργασία, συνέβαλαν μοναδικά στην επιτυχία της διοργάνωσης, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού συμμετείχαν περισσότεροι από 1.200 καρναβαλιστές.
Μικροί και μεγάλοι ντυμένοι με αποκριάτικα ρούχα, πεζοί ή πάνω σε αυτοσχέδια άρματα, παρέλασαν στους δρόμους του Σταυρού την περασμένη Κυριακή 17 Μαρτίου 2013. 
Χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες που παρακολούθησαν την παρέλαση των καρναβαλιστών, απόλαυσαν τη φιλοξενία των κατοίκων του Σταυρού και έδωσαν το δικό τους τόνο, με το αστείρευτο κέφι τους. Παράλληλα, επαγγελματίες και επιχειρήσεις συνέδραμαν με πολύτιμες χορηγίες στην υλοποίηση των εκδηλώσεων.
Το Καρναβάλι του Σταυρού, πραγματοποιήθηκε υπό την οργανωτική αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) του δήμου Βόλβης.
Ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης  αφού ευχαρίστησε τους χιλιάδες επισκέπτες, τους χορηγούς και τους συντελεστές του Καρναβαλιού, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην προσφορά των εθελοντών: «Θέλω να ευχαριστήσω το μεγάλο κύμα των εθελοντών που έδωσαν τόσα πολλά για να γίνει το φετινό Καρναβάλι Σταυρού. Τον ανώνυμο δημότη, το αγόρι, το κορίτσι, τα παιδιά και τους γονείς που βρήκαν χρόνο και διάθεση στα χρόνια που ζούμε και μετά τα μαθήματα, μετά τις δουλειές τους, στον ελεύθερο χρόνο τους ετοιμάστηκαν και οργανώθηκαν με κόπο για να πάρουν μέρος στην εκδήλωση μας».


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI