Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ. ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ - ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.


Η αδελφή του, που ήταν και το μοναδικό συγγενικό του πρόσωπο, άρχισε να ουρλιάζει όταν ανοίγοντας την πόρτα του διαμερίσματός του, που βρίσκεται στον 2ο όροφο στην οδό Τριφυλλίας 37-39 στους Αμπελοκήπους, τον αντίκρισε αιμόφυρτο με τραύμα στο κεφάλι από όπλο.
Ο 80χρονος δεν είχε δημιουργήσει οικογένεια και ο μόνος άνθρωπος που τον επισκεπτόταν ήταν η 75χρονη αδελφή του. Η ακριβής ώρα που ο ηλικιωμένος αποφάσισε να προχωρήσει στο απονεοημένο διάβημα δεν έχει γίνει γνωστή.
Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως κανένας από τους γείτονες δεν άκουσε πυροβολισμό. Όπως είπε στο Makeleio.gr ένοικος του 4ου ορόφου της πολυκατοικίας, ο ηλικιωμένος είχε μεταφέρει τους κόπους μιας ζωής στην Κύπρο και τις τελευταίες μέρες, παρακολουθώντας τις δραματικές εξελίξεις, έδειχνε απελπισμένος και πολύ πιεσμένος. πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI