Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ


Σύσκεψη με τους δημάρχους, τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους εκπροσώπους των λεωφορειούχων πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γιώργος Τσαμασλής, με αφορμή την απόφαση των τουριστικών πρακτόρων για «επ’ αόριστον» διακοπή των μετακινήσεων των μαθητών με τα λεωφορεία τους, μετά την απόφαση της κυβέρνησης για επιπλέον 10% περικοπή σε παλαιότερες συμβάσεις με τους οδηγούς και τα πρακτορεία λεωφορείων.
Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Τσαμασλής, «το θέμα δεν έγκειται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά στο υπουργείο Οικονομικών. Προτείναμε ως Περιφέρεια να δεχτούν οι λεωφορειούχοι περικοπή της τάξεως του 17%, σε σχέση με τις συμβάσεις των ετών 2009 και 2010. Οι εκπρόσωποί τους αποδέχτηκαν την πρότασή μας, την οποία θα μεταφέρουν στη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιήσουν το απόγευμα και θα ανακοινώσουν άμεσα την απόφασή τους. Στόχος είναι από αύριο τα  μαθητικά δρομολόγια να πραγματοποιούνται κανονικά».
            Επιπλέον, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης συνομίλησε με γονείς και μαθητές από το δήμο Θέρμης, που πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας για το θέμα στο κτίριο της Περιφέρειας, απαντώντας στα ερωτήματά τους. 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI