Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ.


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μελέτη  της ορθής διαχείρισης και της βιώσιμης ανάπτυξης των περιαστικών περιοχών του Δήμου Θερμαϊκού που εκπονήθηκε από το Μεταπτυχιακό Δια τμηματικό Πρόγραμμα αρχιτεκτονικής Τοπίου του ΑΠΘ στα πλαίσια του Εργαστηρίου «Σχεδιασμός Αγροτικού, Περι αστικού και Φυσικού Τοπίου».
Οι περιοχές που επιλέχθηκαν και μελετήθηκαν είναι οι εξής :
  • Παραλιακή περιοχή Αγ. Τριάδας, Επιβατών, Περαίας
  • Ρέματα-Ενδοχώρα
  • Φάρος Αγγελοχωρίου
  • Παραλία Δροσιάς – Καατσκηνώσεις ΓΓΑΕ
  • Σκάλα Επανομής, Camping ΕΟΤ, Ιππποδρόμιο
  • Μεσημέρι
Σε κάθε μία από τις περιοχές αυτές, προτείνονται σχέδια ανάλυσης περιοχής, προτάσεις γενικής διάταξης και συγκεκριμένες σχεδιαστικές επεμβάσεις.
Την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θερμαϊκού παρουσίαση των προτάσεων της μελέτης, η σχεδιαστική προσέγγιση των οποίων συνδυάζει τις αρχές της οικολογίας, τις ανάγκες του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας, με στόχο την ήπια ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.
Θεωρούμε ότι η ενεργή παρουσία με προτάσεις και ανταλλαγή απόψεων των Δημοτών αλλά και των Φορέων του Δήμου Θερμαϊκού είναι σημαντική.       

Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού


   Ιωάννης Αλεξανδρής

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI